www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

PLX31-EIP-PND átjárók: Központi sajtóközlemény Lauren Robesontól

A ProSoft Technology új Ethernet/IP™ PROFINET® IO Device (slave) átjárója támogatja az Ethernet/IP™ és a PROFINET® IO vezérlő közti adatátvitelt.

PLX31-EIP-PND átjárók: Központi sajtóközlemény Lauren Robesontól
Több I/O csatlakozás segíti a vezérléshez, vagy a diagnosztikai adatokhoz különböző frissítési ütemek beállítását, optimalizálva az Ethernet sávszélesség-használatot.

A ProSoft Technology® örömmel mutatja be Ethernet/IP™ PROFINET® IO Device (slave) átjárót (PLX31-EIP-PND).

Az átjáró számos alkalmazásra, például PLC-k közötti reteszelésre, SCADA interfészre, vagy adatkoncentrációra használható. Több I/O csatlakozó segíti a gyors, egyenletes adatszolgáltatást és a vezérlés, vagy a diagnosztikai adatok eltérően beállított frissítési ütemével az adatátvitel priorizálását, ami az Ethernet sávszélesség-használat optimalizálásának kulcsa.

A ProSoft Technology az átjárók problémamentes használatához a támogató szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az oktatófilm segítségével lépésről lépésre állíthatjuk be az átjárót. Az I/O csatlakozó használata PAC programozás nélkül is lehetővé teszi a gyors integrálást. Az átjáróhoz mellékelt ProSoft Discovery Service segédprogram segítségével pedig a PC megtalálja az átjárót és módosítja az alapértelmezett címet akkor is, ha az átjáró és a PC nem ugyanazon az alhálózaton van.

Vészhelyzet esetén az SD kártyanyílás használható a konfigurációs fájlok tárolására.

A ProSoft Technology új Ethernet/IP™ PROFINET® IO Device (slave) átjárójáról több információért kérem látogasson el a http://psft.com/A08 oldalra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz