www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A ProSoft Technology nyerte a Schneider Electric „Év Partnere” díját - Lauren Robesontól

A ProSoft Technology nyerte a Schneider Electric Collaborative Automation Partner Program (CAPP) „Az Év Partnere 2013” első díját.

A ProSoft Technology nyerte a Schneider Electric „Év Partnere” díját - Lauren Robesontól
„A ProSoft Technology házon belüli és külső működési folyamatai, a vevőorientált észjárás és a végfelhasználói elégedettség szem előtt tartása mellett az OEM-ek és a rendszerintegrátorok elkötelezetten támogatása ismét elnyerte elismerésünket,” jelentette ki Loic Regnier, a Schneider Electric ipari stratégiáért és partnerségért felelős igazgatója.

A minden évben kiosztott díj odaítélése a világ minden régióját képviselő helyi CAPP győzteseken múlik, akik kijelölték az általuk elismerésre méltó három-három partnert. A kiválasztás kritériumait olyan tényezők határozzák meg, mint maguk a termékek és high-tech megoldások, valamint a helyi partner által az értékesítés előtt és alatt adott értékesítési és technikai támogatás. A díjat a legmagasabb pontszámot elérő partner nyeri el.

A díj a cannes-i Xcelerate 2014 rendezvény során kerül kiosztásra. A Schneider Electric által szervezett esemény a rendszerintegrátorok és CAPP partnerek számára adja meg a lehetőséget tudásuk fejlesztésére és az együttműködésre.

Ha többet szeretne megtudni az Schneider Electric illeszkedő kommunikációs moduljairól, vezeték nélküli ipari megoldásairól és aautonóm átjáróiról, kérem keresse fel weboldalunkat.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz