www.magyar-mernoki.com
HURON

MU TECH

A Huron belépő kategóriás háromtengelyes MU TECH marógépének megkülönböztető jellegzetessége az alapkivitelben felszerelt elektro-orsó. A sokoldalú és számos alkalmazásban használható MU TECH 3+2 tengelyes gépként is működik. Mivel működési tartománya a 3000 rpm fordulatszámtól kezdődő S1 fokozattól a megmunkálási idő 40%-ában 2200 rpm fordulatszámú S6 fokozatig terjed, kiválóan alkalmas nagy munkadarabok alacsony sebességen történő durva megmunkálásához. A finiselés ezt követően nagy fordulatszámon, 5 tengelyes üzemmódban végezhető el. Az első verziónak számító MU TECH 6 egy 600 mm átmérőjű asztallal érhető el.

MU TECH
A MU TECH nagy sebességű főorsóval rendelkezik. Az alaptartozék orsó 23 kW-os, 75Nm nyomatékú, maximálisan 12.000 1/perc fordulatú. Használható a 3000 ford/perc-es fordulatszámtól kezdődő folyamatos (S1) leválasztástól a szakaszos (S6) mozgásig, ahol a egmunkálási idő 40%-ában az orsó 2200 rpm fordulatszámon működik. A szerszámgép elforduló B-fejjel rendelkezik. Általános megmunkálások vízszintesen és függőlegesen is végezhetők köszönhetően a +30°/-120°-os elfordulási tartománynak. A folyamatos forgatást játékmentes rendszer biztosítja, ami egyúttal minden lehetséges szimultán 5-tengelyes alkalmazást is megenged. A főorsó kialakítása és a nagy teljesítményű csapágyazás garantálja a megmunkálás stabilitását. A megfelelő megmunkálási hőmérsékletet a MU TECH speciális hűtési rendszere garantálja.

A tengely menti elmozdulásokat nagy teljesítményű golyósorsók valósítják meg, a mozgásokat mérőlécek felügyelik. A maximális lineáris elmozdulási sebesség 30 m/perc.

A többi Huron szerszámgéphez hasonlóan a MU TECH szerkezeti elemei is erősen bordázott öntöttvasból készültek rezgésmentes működést és nagyon magas geometriai stabilitást garantálva.

A MU TECH ergonomikus kialakítást kapott. A szélesre nyitható ajtók könnyű hozzáférést biztosítanak a munkaterülethez a fej eltávolítása és egyéb feladatok elvégzése, valamint a munkadarabok daruval történő betöltése során.

MU TECH

Az 1.000 x 600 mm-es asztal függőlegesen 560 mm-es elmozdulást képes megvalósítani. Az X szán mentén 750 mm-es, a ráépülő kos Y tengely mentén 560 mm-es elmozdulása lehetséges.

A játékmentes, ötoldalú megmunkálásra használatos, 600 mm átmérőjű körasztal (C - tengely) akár 800 × 550 mm átmérőjű munkadarabok nagy pontosságú marására is alkalmazható.

A 24 szerszámos automata szerszámcserélő alapkivitelben kétkarú, dobos kialakítással kapható.

A MU TECH opcionálisan a merev asztalba integrált körasztallal, eltérő orsótípussal, 40, vagy 60 szerszámos szerszámcserélővel, szerszámon keresztüli hűtéssel, valamint munkadarab, ill. szerszámtapintókkal szerelhető fel.
 
MU TECH

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz