www.magyar-mernoki.com
HURON

A HURON irodát nyit Isztambulban

A jól ismert szerszámgépgyártó HURON már több mint 25 éve jelen van Törökországban. A nagy sebességű megmunkálás terén megszerzett vezető szerep és az országban tapasztalt kereskedelmi sikerek meglehetősen természetes velejárója volt, hogy a cég saját irodát nyisson Isztambulban a helyi kapcsolatok megszilárdítása érdekében. A Huron a 2012. október 2-7. között Isztambulban megrendezendő MAKTEK szakvásáron is jelen lesz az 5. pavilon 502, ill. a 3. pavilon 311A standjain.

A HURON irodát nyit Isztambulban
A függőleges megmunkáló központokat gyártó, pontosságáról és megbízhatóságáról híres HURON székhelye Európa szívében, Strasbourgban van. A legmodernebb technológiákat alkalmazza, a belépő szintű egységektől a nagy maróközpontokig terjedő termékválasztéka magas színvonalú műszaki szolgáltatásokat tartalmaz.

A Huron ereje a helyi partnerrel, a TEKNIKEL-lel történő, jelentős kereskedelmi sikereket hozó együttműködésben rejlik. „A TEKNIKEL hasonló szenvedéllyel közelít a szerszámgépekhez, mint mi. A kereskedelmi alkalmazottak kiváló munkát végeztek azzal, hogy megismertették kompetenciánkat a formagyártó- és légiipari cégek között. Teljesen természetes, hogy a Huron is növekedéssel számol egy olyan országban, ahol a szerszámgépek iránti kereslet közel 50%-kal nőtt 2010 és 2011 között és ahol a kereslet 80%-át importból fedezik,” mondta Dominique Lutz, a HURON Turkey ügyvezető igazgatója.

„Törökországban nagy potenciális piaca van a repülőgépiparnak, a formagyártásnak és a gépjárműiparnak. Képesek vagyunk ezeknek a területeknek magas termelékenységet támogató megoldásokat szállítani, miközben a nagyon bonyolult high-tech alkatrészek megmunkálása során is teljesítjük a minőségre és a felületre vonatkozó kritériumokat. A repülőgépipari alkatrészekre vonatkozó követelmények például nagyon szigorúak. Gépeink teljes mértékben képesek eleget tenni az ilyen szigorú követelményeknek. Megrendelőink, pl. a brit TriTech, vagy a török TAI már jó hasznát veszik a gépekre és a megmunkálási folyamatokra kiterjedő szaktudásunknak.”

„Törökországi jelenlétünk és széles termékválasztékunk lehetővé teszik számunkra, hogy olyan ipari területeken is megjelenjünk, ahová eddig még nem tettük be a lábunkat.”

Növekedési terveinek részeként a HURON részt vesz a közelgő MAKTEK szakvásáron, bemutatva a legújabb technológiákat és megmunkálási megoldásokat. „A szakvásár lehetővé teszi számunkra a piac felmérését és egy nagy kaland kezdetének kijelölését” mondta Dominique Lutz.

Huron - 5. pavilon 502, ill. a 3. pavilon 311A

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz