www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A ProSoft Technology 802.11n ipari rádiók cserélhető memóriakártyán mentik és kezelik a rádió konfigurációs beállításait

A »Egyedi jellemzők» specifikáció automatikusan tárolja és tölti be a rádió beállításait a ProSoft Technology minden RadioLinx IHN (ipari 802.11n) készülékében. A funkció a rádió konfigurációs beállításainak védelmére és kezelésére szolgál.

A ProSoft Technology 802.11n ipari rádiók cserélhető memóriakártyán mentik és kezelik a rádió konfigurációs beállításait
Az Automation osztályú RadioLinx IHN sorozat (ipari 802.11n) ezentúl Egyedi jellemzők funkcióval is rendelkezik. Az új funkció automatikusan tárolja és tölti be a rádió beállításait. A bővítés egy ipari minőségű SD (Biztonságos Digitális) memóriakártyából, valamint a rádió azon képességéből áll, hogy információkat írjon/olvasson a kártyára/kártyáról.

A funkció a felhasználó szempontjából a következők tipikus előnyökkel jár:
- Többszörös konfigurációs profilokat kezelése és terjesztése. Nagyszerű funkció a gépgyártók számára, akik több rendszert ugyanazokkal a beállításokkal szeretnének megismételni.
- Megnövelt hálózati üzemidő.
- A rádió konfigurációk könnyebb biztonsági mentése és karbantartása.
- Kártérítés (a működési hibás rádió gyorsan ismét üzembe áll). Hiba esetén a Egyedi jellemzők funkció lehetővé teszi a konfigurációk csererádióba történő betöltését. Az SD kártya eltávolítható a már nem működőképes rádióból és beilleszthető egy új rádióba (számítógép nélkül), vagy egy archivált konfiguráció másolható fel egy SD memóriakártyára és illeszthető be az új rádióba.

Amikor a rádió konfigurálása befejeződött és mentésre került (az SD kártya pedig a RadioLinx készülékben van), a rádió az új konfigurációt a Egyedi jellemzők kártyára írja.

A rádió képes normális működésre a Egyedi jellemzők kártyával, vagy anélkül. Bekapcsolás után a rádió először a konfigurációkat tartalmazó SD kártya jelenlétét ellenőrzi, és ha az jelen van, a rádió az SD kártyáról a saját belső flash memóriájába másolja a beállításokat. Ha nincs jelen, a memóriájában már telepített konfigurációkat használja. Ez a ProSoft Technology RadioLinx IHN sorozat (Industrial 802.11n) összes modelljében standard szolgáltatás.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz