www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A Rockwell Automation "Integrated Architecture Builder" már több mint 75 ProSoft Technology terméket támogat

A ProSoft Technology közel 80 in-rack és gateway termékét támogatja az Integrated Architecture Builder (IAB) projekttervező szoftver

A Rockwell Automation  Integrated Architecture Builder  már több mint 75 ProSoft Technology terméket támogat
Emlékeztetőül: a Rockwell Automation ezen ingyenes szoftvere a mérnökök PAC (programozható automatizálási vezérlő), ill. PLC (programozható logikai vezérlő) alapú automatizálási rendszerterveinek elkészítésében segédkezik.

Az automatizált rendszer beállítása...
Mint jeleztük, az Integrated Architecture Builder (IAB) a Rockwell Automation (www.rockwellautomation.com/en/e-tools/configuration.html) grafikus szoftvere. Logix alapú automatizálási rendszerek konfigurálására alkalmazzák. Segítséget jelent a mérnökök számára a hardverek kiválasztásában vezérlőket, I/O modulokat, hálózatokat, meghajtókat, vezetékrendszereket, mozgásszabályozókat és egyéb eszközöket tartalmazó alkalmazások számára. A projektek beállítása után a felhasználó egy részletes anyaglistát és minőségi grafikával készült riportokat kap.

... hálózati tartalommal
A felhasználók hosszú időre dokumentálhatják a ProSoft Technology rack kivitelű kommunikációs moduljait és protokoll átjáróit tartalmazó ellenőrzőrendszereket. A ProSoft Technology terméklistája most több mint 75 termékreferenciával bővül, és még további elemekkel történő bővítése is várható.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz