www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A ProSoft Technology® bemutatta az új, RadioLinx® ipari frekvenciaugratásos Ethernet rádiókra kifejlesztett Smart Switch funkciót

A RadioLinx Smart Switch intelligens routing technológiája valódi peer-to-peer vezeték nélküli Ethernet kommunikáció tesz lehetővé. Az ipari frekvenciaugratásos Ethernet 1,1 Mbps adatátviteli sebességével párosítva minden alkalmazás számára a kategória lehető legjobb teljesítményét nyújtja.

A ProSoft Technology® bemutatta az új, RadioLinx® ipari frekvenciaugratásos Ethernet rádiókra kifejlesztett Smart Switch funkciót
A ProSoft Technology® (www.prosoft-technology.com), az ipari kommunikációs szolgáltatások vezető gyártója, örömmel jelenti be az új, a 2,4 GHz (Észak-Amerikában 900 MHz) frekvenciaspektrumban működő RadioLinx® ipari frekvenciaugratásos Ethernet rádiókra kifejlesztett Smart Switch funkciót.

A Smart Switch technológiával az Ethernet rádiók képesek a hálózaton keresztüli intelligens csomagátvitelre, a vezeték nélküli hálózat menedzselésére és valódi peer-to-peer vezeték nélküli Ethernet kommunikáció létrehozására. A nagy teljesítményű, robusztus ipari Ethernet rádiók 1,1 Mbps adatátviteli sebességű, hosszú hatótávolságú (Európában akár 7+ km, Észak-Amerikában 30+ mérföld) vezeték nélküli kapcsolat megteremtésére képesek. A hatékony Smart Switch funkcióval párosítva a megoldás az ipari, technológiai és SCADA felhasználók számára a kategória legjobb, megbízható "any-node-to-any-node" kommunikációját szolgáltatja, gyorsabb szkennelési, fel- és letöltési és gyorsabb PING idővel.

A robusztus és hosszútávon megbízható frekvenciaugratásos vezeték nélküli technológiákra támaszkodó iparágak ma már a valódi hálózati kapcsolat előnyeiből is profitálhatnak. A Smart Switch a teljesítmény megemelésével lehetővé teszi, hogy a SCADA hálózat valódi Ethernet hálózatként viselkedhessen.

Az ipari frekvenciaugratásos Ethernet rádiók további különlegessége, hogy a soros port felhasználható egy soros eszközről történő adatlehúzásra és azok a vezeték nélküli Etherneten keresztül ügyfélhez történő küldésére.

A beállítás és a fejlett hálózati szintű diagnosztika során a rádiók a könnyen használható ControlScape Configuration és a Diagnostic Software grafikus felületeket használják. Egy OPC szerver teszi lehetővé a HMI képernyőkkel megoldott vezeték nélküli hálózati felügyeletet.

A Smart Switch technológiával felszerelt ipari frekvenciaugratásos Ethernet rádiók a ProSoft Technology értékesítési csatornáin keresztül világszerte elérhetőek. A RadioLinx® ipari frekvenciaugratásos Ethernet rádiók (RLX-IFHx sorozat) meglévő felhasználói számára a Smart Switch funkció visszafelé kompatibilis, lehetővé téve a meglévő eszközök terepen történő frissítését.

Minden RadioLinx termék szabad licencű és ISA 12.12.01 Class I, Div 2 veszélyes területen történő alkalmazási engedéllyel rendelkezik. Minden modulhoz három év garancia jár.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz