www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A ProSoft Technology® a FieldServer Technologies által gyártott SlotServer kommunikációs modulok kizárólagos terjesztője lett

Az ipari hálózati kommunikációs megoldások egyik vezető gyártója, a ProSoft Technology® elnyerte a FieldServer által gyártott SlotServer termékcsalád kizárólagos terjesztői címét. A SlotServer termékek a Rockwell Automation ControlLogix vezérlési platform és egy sor épületautomatizálási és tűzjelző-rendszer protokoll közti kapcsolat megteremtését szolgálják.

A ProSoft Technology® a FieldServer Technologies által gyártott SlotServer kommunikációs modulok kizárólagos terjesztője lett
A FieldServerrel kötött megállapodás egy olyan stratégiai kezdeményezés, amely kiterjeszti a ProSoft Technology hálózati megoldásait az épületautomatizálás-specifikus protokollok irányába. A ProSoft Technology kiterjedt globális értékesítési csatornájának révén a ControlLogix felhasználók számára is bővül majd a SlotServer termékek rendelkezésre állása. A ProSoft Technology értékesítési hálózatának köszönhetően a FieldServer Technologies ipari ügyfelei is könnyebb hozzáférést kapnak a SlotServer termékekhez.

A SlotServer termékosztály számos megoldást foglal magába, többek között a LonWorks kommunikációs modult (épületautomatizálás, szállítás és a folyamat-ellenőrzés), a BACnet-et (építési munkák felügyelete és ellenőrzése), az N2 kommunikációs modulokat (épületfelügyelet a Metasys ®-től) és sok egyéb terméket.

A FieldServer Technologies-ról
A kaliforniai székhelyű Sierra Monitor Corporation (OTC: SRMC.OB) kizárólagos tulajdonában álló FieldServer Technologies az átjárók széles választékát gyártja és értékesíti az épületautomatizálás és a tűzjelző panelek gyártói számára a kommunikáció megerősítésének, a biztonság javításának és az energiatakarékosság elősegítésének céljából. A megfelelő illesztő könyvtárral kombinált FieldServer tökéletes interoperabilitást biztosít. A FieldServer technológiákról további információkért kérjük, keresse fel a www. FieldServer.com oldalt.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz