www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

RadioLinx 802.11n – IHN-W: az új családag

Néhány hónappal az IEEE-802.11n RadioLinx® ipari rádióosztály piacra dobása után az IP67 single radio verzió bővíti a Prosoft Technology ipari vezeték nélküli megoldásainak tárházát.

RadioLinx 802.11n – IHN-W: az új családag
A Prosoft Technology örömmel mutatja be az új IP67 single radio modelljét (RLXIB-IHN-W), amelyet a 802.11n RadioLinx vezeték nélküli termékcsalád bővítésére fejlesztett ki. Az új rádió kiegészíti a már meglévő két single radio (egy Industrial HotspotTM és egy Industrial Client) ill. a két duál rádió verziót (egy Industrial Hotspot IP20 védőburkolattal ill. egy IP67 védelmű vízhatlan modell).

A vízhatlan rádió IP67 biztonsági kategóriába esik. Ez a védelmi kategória garantálja porállóságát („6” = megakadályozza minden közeg, beleértve a a por behatolását) és vízhatlanságát („7” = akár 1 m vízmélységig megakadályozza káros mennyiségű víz bejutását). Létező duál rádió elődeivel összehasonlítva az új 802.11n ipari single radio megoldás költséghatékony választás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy olyan területeken is profitáljanak a Prosoft Technology felkészültségéből, ahol az IP67 védelem elengedhetetlen ill. ahol a duál rádió opció szükséges.

Emlékeztetőül: az új 802.11n ipari osztályt kimagasló teljesítményt nyújt a nagy teljesítményű hálózatokban történő alkalmazásokban. Megbízható hálózatot teremtenek még olyan környezet esetében is, ahol hagyományosan nehéz vezeték nélküli megoldást találni.

Az új RadioLinx család a legújabb 802.11 technológiát alkalmazza. Dióhéjban szólva: bár az Industrial 802.11a/b/g rendszerek máris számos alkalmazásnak megfeleltek, a 802.11n rádiók a kritikus és kihívásokat támasztó esetekben is megoldást nyújtanak és még szélesebb terület felé nyitják meg a vezeték nélküli kommunikáció lehetőségét.

A RadioLinx 802.11n osztály a „megbízható I/O üzenetküldés” funkcióval lehetővé teszi a kívánt ipari protokollok transzportálását. A VLAN támogatással út nyílik a hálózat szegmentálására és a torlódások elkerülésére: míg az egyik kapcsolat automatizálási feladatokat old meg, addig a másik programozást, vagy karbantartást végez párhuzamosan, a másik alkalmazás megzavarása nélkül. Rádiónként akár három antennával megtámogatott MIMO (Multiple Input, Multiple Output) technológia gondoskodik a (általában a környező fémtárgyak által okozott) visszaverődésekből adódó többutas vétel hasznosításáról, ami lehetővé teszi a minden ipari alkalmazás igényét kielégítő 300 Mbps-t elérő adatátvitelt. Támogatja ezenkívül a Quality of Service (QoS) adat-priorizációt és különféle háttér-alkalmazásokat.

A 802.11n RadioLinx ipari alkalmazások kiterjesztett működési hőtartománnyal (-40 és +75 ºC) és veszélyes területen történő alkalmazási engedélyekkel (ATEX Zóna 2, 3- as kategória) rendelkeznek. Egyéb iparra szabott tulajdonságok: nagy rezgés- ill. ütésállóság, DIN-RAIL foglalat, Power over Ethernet technológia és párhuzamos híd/erősítő/Industrial HotspotTM üzemmód.Mint a gyártó korábbi 802.11n RadioLinx termékei, az új termékcsalád is támogatja a 802.11i szabványt és a RADIUS alapú authentikációt a biztonsági megfontolásokból adódó központosított irányításhoz.

A meglévő 802.11 RadioLinx megoldásokkal kompatibilis RadioLinx 802.11n ipari rádiók javítják a nagy sávszélességű alkalmazások ill. a nagy adatfogadási képességű vezérlések teljesítményét. Minden Prosoft Technology terméket három év garanciával és a termék működési idejére szóló korlátlan technikai rendelkezésre állással kínálnak.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz