www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A Prosoft Technology Industrial Hotspots segítségével az iPhone-nunkon keresztül élőben is hozzáférhetünk folyamatváltozóinkhoz

A Sweet William Automation új, iPhone platformra kifejlesztett ScadaMobile megoldásának használatával a mérnökök ellenőrizhetik és vezérelhetik az Ethetnet/IP, vagy Modbus TCP/IP hálózat változóit az iPod Touch ill. az iPhone beépített WI-FI kártyájának és a Prosoft Technology Industrial Hotspots megoldásának köszönhetően.

A Prosoft Technology Industrial Hotspots segítségével az iPhone-nunkon keresztül élőben is hozzáférhetünk folyamatváltozóinkhoz
A Prosoft Technology (a ControlTech Hungary Kft. képviseletében) örömmel mutatja be az Industrial Hotspot ipari rádiók új fejlesztését összhangban a SweetWilliam Automation új, iPhone platformra kifejlesztett ScadaMobile megoldásával. Az alkalmazás lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy élőben is hozzáférjenek a folyamatváltozókhoz és az iPhone-jaikon keresztül képesek legyenek távollétükben is módosítani azokat.

Működését tekintve az alkalmazás egy biztonságos vezeték nélküli interfészt teremt egy iPhone eszköz és egy meglévő 802.11 vezeték nélküli üzemi hálózat között, lehetővé téve az iPhone számára, hogy EtherNet/IP, vagy Modbus TCP/IP hálózati változókat olvasson le Programozható Automatizálás-vezérlőből ill. Programozható Logikai Vezérlőből (PAC/PLC). Ezen élő változók stilizált listán jelennek meg, a felhasználó által beállított tűréshatárokhoz és vészjelekhez igazodva. A mérnökök valós időben ellenőrizhetik ezeket az adatokat és iPhone eszközük segítségével menet közben változtathatnak a beállításokon.

Többszörös biztonsági szűrő garantálja mind az iPhone, mind az Industrial Hotspot rádiók részéről az illetéktelen behatolás elleni védelmet. Az új 802.11n Industrial Hotspot család jellemzője a WPA2-PSK és 802.11i RADIUS alapú hitelesítés, ami kizárja a hálózatba való illetéktelen behatolást és módosítást. A konfiguráció során a ScadaMobile felkínál egy opciót a felhasználó számára, hogy biztonsági kódot állítson be a hálózati belépés jelszavához ill. a CPU-hoz. A ScadaMobile indításakor a biztonsági kódnak egyeznie kell a CPU-ban tárolttal a hálózati kapcsolat eléréséhez.

A ScadaMobile alkalmazás és a Prosoft Technology Industrial Hotspot rádiósorozat használatával a mérnökök távollétükben is irányíthatják a termelési folyamatokat. Az Industrial Hotspot osztály rendelkezik veszélyes területen történő alkalmazási engedélyekkel és optimális az egész üzemre kiterjedő hálózati integrációra. Különösen igaz ez az új 802.11n osztályra, amely olyan ipari ügyfelek számára lett kifejlesztve, ahol fontos szempont a könnyű használhatóság, a robosztusság és a megbízható működés.

Az üzemmérnökök számára a megoldás lehetővé teszi:
- A folyamatadatok valós idejű ellenőrzését
- A biztonságos távellenőrzést és a folyamatadatok valós idejű módosítását
- Valós idejű vészjelző rendszer kialakítását

Minden Prosoft Technology® vezeték nélküli megoldás három év garanciával és korlátlan technikai támogatással vásárolható meg.

A ScadaMobile megoldásról további információkat talál a www.sweetwilliamautomation.com oldalon.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz