www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

UV festékek szivattyúi

Az Ingersoll Rand Industrial Technologies fluidtechnikával foglalkozó ARO Fluid Technologies üzletága a világon elsőként fejlesztett ki UV festékek szállítására szolgáló szivattyúkat. Mivel az UV festékek fotoiniciátor tartalmú vegyi összetételük miatt igen könnyen kristályosodnak, mostanáig nehezen lehetett ezeket az anyagokat hatékonyan továbbítani. A keverést és a továbbítást kézzel végezték. Több éves üzemi körülmények között végzett tesztek, majd laboratóriumi finomítások után az Ingersoll Rand szakembereinek sikerült egy speciális szivattyút kifejleszteni, amely a nyíró igénybevétel és a hőhatás minimális szinten tartásával lehetővé teszi az UV anyagok sikeres szállítását. A forradalminak számító szivattyú drasztikusan csökkenti a költségeket a vegyipari folyamatokban, illetve a nyomda- és a csomagolóiparban azzal, hogy lehetőséget nyújt az UV festékek és más folyadékok szállításának automatizálására.

UV festékek szivattyúi
Az ARO alkalmazási és fejlesztési szakemberei több mint három éve dolgoznak együtt a világ több jelentős festékgyártójával, hogy megbízható megoldást találjanak a közepestől a nagy viszkozitásúig terjedő UV festékek továbbítására. Kiterjedt kutatás-fejlesztési munka eredményeként hozták létre azt a dugattyús szivattyúkészletet, amely speciálisan a nyíróerő és a termoenergia minimális értéken tartásával lehetővé teszi az érzékeny UV anyagok sikeres szállítását. Mostantól az UV festékek szállítási folyamata nem jelent problémát az ipari területeken, növelve a termelékenységet és a hatékonyságot.

Az ARO UV festékeket szállító szivattyúiról tovább részletek az ARO szivattyúk helyi értékesítőitől tudhatók meg, vagy hívja a +33 1 30 07 69 43 telefonszámot, illetve látogassa meg a www.ingersollrandproducts.com honlapot.
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz