www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

ARO-Flo sorozat sűrített levegő tisztítására bármely szerszám és alkalmazás számára

Az Ingersoll Rand vállalat ARO Fluid Technologies üzletága bővíti és fejleszti ARO-Flo sorozatát, amely szűrőket, szabályzókat és kenőegységeket foglal magába pneumatikus szerszámok sűrített levegőjének tisztítására és kenőanyaggal való ellátására. A továbbfejlesztett család egy új méretet tartalmaz és mostantól teljes mértékben moduláris kialakítású, ami az egységek egyszerűbb szerelését és karbantartását teszi lehetővé, valamint könnyebb alkalmazkodást a különféle alkalmazások egyedi igényeihez.

ARO-Flo sorozat sűrített levegő tisztítására bármely szerszám és alkalmazás számára
A bővített ARO-Flo termékek négy családba sorolhatók, amelyek a csatlakozók méretében és a maximális áteresztett légmennyiségben térnek el egymástól a mindenkori alkalmazáshoz és a használt szerszámokhoz való optimális illesztéshez:
-miniatűr 1000-es sorozat 1/8” és ¼” -os csatlakozókkal és 27 liter/másodperc maximális
légáteresztéssel,
-új kompakt 1500-as sorozat ¼” és 3/8”-os csatlakozókkal és 109 liter/másodperc maximális
légáteresztéssel,
-standard 2000-es sorozat 3/8”, ½” és ¾”-os csatlakozókkal és 104 liter/másodperc
-maximális légáteresztéssel,
-különleges igényekre szánt 3000-es sorozat ¾” és 1”-os csatlakozókkal és 180 liter/másodperc maximális légáteresztéssel.

A fejlesztett ARO-Flo termékek legfontosabb előnye az optimális teljesítmény és a megnövelt biztonság.

A megújított sorozat egyedülálló sajátossága az integrált nyomásmérő, amelynek beállítható és könnyen követhető vizuális kijelzőjén a kezelő gyorsan ellenőrizheti, hogy a nyomás a kívánt tartományban van-e. Továbbá mostantól az alapkivitel részét képezik az eddig opcionális T tartók és panelanyák.

Számos biztonsági elemet is beépítettek a családba. A legfontosabb ezek közül a pozitív reteszelő tolókapcsoló valamennyi polikarbonát szűrőn. A zár kézi nyitása és zárása során kattanó hang jelzi, hogy a kapcsoló biztonságosan a kívánt helyzetbe került.

Az ARO-Flo sorozat kiegészítők gazdag választékával teszi biztonságosabbá a munkakörnyezetet. Egy zárószelep megakadályozza a nyomás visszaeresztését, egy indítószelep a nyomás fokozatos felépüléséről gondoskodik a rendszerindítást követően, egy másik zárószelep pedig lehetővé teszi a kezelő számára, hogy kézzel megszakítsa a levegővezetést, ha karbantartás válik szükségessé. Ugyancsak a kiegészítők közé tartozik a nyomáskapcsoló, valamint a sokoldalú szerelő és karbantartó készlet. Az ARO szűrő, szabályozó és kenő termékek kínálatát különlegesen nagy igénybevételre szánt sorozat, illetve nagy pontosságú szabályozók teszik teljessé.

További információkért az ARO-Flo sorozatokról és az Ingersoll Rand más ARO-termékeiről látogassa meg az www.ingersollrandproducts.com/global/ honlapot!

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz