www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

Levegőhajtású nyomókeretes dugattyús szivattyúegységek

Az Ingersoll Rand cég ARO Fluid Technologies üzletága kifejlesztett új egy és két dugattyúoszlopos nyomókereteket és komplett nyomókeret/szivattyú egységeket 5 gallonos (kb. 23 literes) hordókhoz. Az új nyomókeret/szivattyú egységek nagy nyomást állítanak elő kompakt kivitel mellett, és speciálisan nagy viszkozitású anyagok szivattyúzására (pl. festékek, tömítőmasszák, kitt, kenőanyagok) alkalmasak.

Levegőhajtású nyomókeretes dugattyús szivattyúegységek
Az egyoszlopos nyomókeret változatot nagy viszkozitású (20 000–250 000 cPo) anyagok szivattyúzására használják. A szivattyúk hajtása 3, 4,25 vagy 6 collos légmotorral történik, külön pneumatikus egységet alkalmaznak a szivattyúk süllyesztésére és emelésére a max 17,5” (444 mm) magas hordók egyszerű és gyors cseréjéhez. A nagy teljesítményű 3,25”-os dugattyús hengerrel felszerelt nyomókeretes egységek iparvezetők a lefelé ható erőben és a kis méretben, melyek megnövelik az illeszthetőségüket a különböző alkalmazások követelményeihez.

A kétoszlopos nyomókeret változat extrém nagy anyagviszkozitások (20 000–1 000 000 cPo) mellett is lehetővé teszi az olyan anyagok szivattyúzását, mint sűrű festékek, epoxik, tömítőanyagok, kitt, ragasztóanyagok és tömítőmasszák. A szivattyúk hajtása 3 colltól 10 collig terjedő légmotorral történik, külön pneumatikus egységet alkalmaznak a szivattyúk süllyesztésére és emelésére a max 17,5” (444 mm) magas hordók egyszerű és gyors cseréjéhez. A 3,25 collos dugattyús hengerrel felszerelt egységek használatával nagy erő fejthető ki az olyan alkalmazásoknál is, amelyeknél minimális levegőnyomás áll rendelkezésre.

A kétoszlopos hegesztett konstrukció az egyoszloposnál változatnál nagyobb teherbírást és merevséget eredményez. Mindkét nyomókeret/szivattyúegységre jellemző a rendelkezésre álló széles nyomás tartomány: 22:1 áttételtől (közepes nyomás, nagy átfolyási mennyiség) a 65:1 áttételig (nagy nyomás, kisebb átfolyási mennyiség). A tág tartomány kibővíti a lehetséges alkalmazások körét. Az egységeket kompletten szivattyúval, nyomókerettel, levegőszűrővel és szabályozóval, tömlőkkel és valamennyi szükséges kiegészítő elemmel együtt szállítják, ami meggyorsítja az üzembe helyezést.

Kapcsolat: Karina Visciola
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel.: +33 1 3007 6943

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz