www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

Flex-CheckTM membránszivattyúk

Az Ingersoll Rand üzletágaként működő ARO Fluid Technologies bemutatja léghajtású, kettős membrános szavattyúinak új Flex-CheckTM sorozatát. A flexibilis belső szelepes kialakítás lehetővé teszi szilárd részecskéket és rostokat tartalmazó folyadékok szállítását is. Az új Flex-CheckTM szivattyúválasztékot OEM felhasználóknak és folyamattechnológiai alkalmazásokhoz szánják, például autómosóknak, nyomdáknak vagy mosodáknak, amelyeknél jelentős rosttartalmú, ezért a szokványos szivattyúkat könnyen elpiszkoló vagy eltömítő anyagokat kell kezelni.

Flex-CheckTM membránszivattyúk
Mivel a flexibilis szelep folyamatosan pozitív tömítést képez, a Flex-CheckTM szivattyú tetszőleges helyzetben szerelhető és üzemeltethető.

A Flex-CheckTM szivattyú szelepfedelének pozitív tömítése 30 százalékkal nagyobb szívóhuzamot tesz lehetővé a standard golyósszelepekkel szerelt szivattyúkhoz képest. Ez a tulajdonság kulcsszerepet játszik az olyan alkalmazásokban, ahol a folyadékot a felhasználás helyétől távol tárolják.

A szivattyú kikapcsolásakor azonnal leáll a folyadékáramlás, ami fontos tényező például az OEM felhasználóknál, többek között letöltő berendezések üzemeltetésénél, mivel a nem kívánatos folyadéktovábbítás hibás méréshez, illetve helytelen szállítási mennyiségekhez vezethet. A pozitív tömítés kedvezően befolyásolja a szivattyú által keltett zajt is, valamint költséget takarít meg azáltal, hogy kiküszöböli a folyadék túlfutása miatt különben keletkező anyagveszteséget.

A Flex-CheckTM nitril vagy neoprén kivitelben, számos folyadékfajtához kapható. A percenként mintegy 33 literig terjedő szállítási mennyiséggel a szivattyúk számos, kis vagy közepes szállítási igényű alkalmazáshoz megfelelnek. Az egyedülálló üzemi és szerelési sajátosságon felül a Flex-CheckTM
szivattyúk azokat a szabadalmaztatott funkciókat is kínálják, amelyek révén az ARO membránszivattyúk elismertséget vívtak ki maguknak az iparban. Ezek közé tartozik SimulShiftTM szelepelrendezés, amely kis levegőnyomás esetén is megakadályozza a szivattyú leállását.

Kapcsolat: Karina Visciola
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
tel.: +33 1 3007 6943

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz