www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A Prosoft Technology bemutatja az ipari automatizálási feladatokra kifejlesztett új RadioLinx® Intelligent Cellular termékcsaládot

Az új Intelligent Cellular megoldásokat ipari eszközök széleskörű, vezeték nélküli összeköttetéséhez tervezték.

A Prosoft Technology bemutatja az ipari automatizálási feladatokra kifejlesztett új RadioLinx® Intelligent Cellular termékcsaládot
A Prosoft Technology örömmel jelenti be, hogy az új RadioLinx® Intelligent Cellular megoldások a nagyközönség számára is elérhetővé váltak. A hálózati átjáró családot ipari eszközök széleskörű, vezeték nélküli és adott esetben globális összeköttetéséhez tervezték.

Az Intelligent Cellular átjárók a már meglévő mobil infrastruktúrát hasznosítják a földrajzilag távol fekvő egységek összekötéséhez. A RadioLinx® Intelligent Cellular átjárók felhasználhatók arra is, hogy az Internet segítségével eszközeinket egy vagy több helyszínnel kössük össze. Az Intelligent Cellular átjárók ALEOSTM szoftverkörnyezetben kombinálják a robusztus ipari mobil technológiát az ipari protokoll szabványokkal a szünetmentes, megbízható kapcsolat érdekében. A szoftver valós idejű kommunikációt tesz lehetővé a hálózati kapcsolatra, átmenő teljesítményre, jelerősségre vonatkozó adatok megjelenítésével. Az ACE managerTM alkalmazás pedig megteremti a lehetőséget a helyi ill. éteren keresztüli konfigurálásra és diagnosztikára. Az eszköz integrálását megkönnyítik a letölthető konfigurációs szabványok, amelyek számos ipari protokollt (pl. DF1 ill. Modbus) támogatnak és egyéni igények szerint testre szabhatóak, más protokollok támogatására.

A készülék jellemzője a kompakt kialakítás, az alacsony fogyasztás, a DIN-RAIL foglalat ill. a tartós kivitel, ami lehetővé teszi az iparban uralkodó hőmérsékleteken való alkalmazást és a Class I Div II veszélyes területen történő alkalmazási engedélyt.

Az Intelligent Cellular eszközök ipari automatizálási célokra használhatók fel, mint pl. távoli berendezések felügyelete és vezérlése, OEM termékfelügyelet, gép-gép közötti alkalmazások, vagy városi víz-, szennyvíz-, energia- és gázszolgáltatások időfüggetlen operatív üzemirányítási rendszere.

Az alábbi mobil hálózatokhoz érhetők el verziók:

RLXIC-SG soros modem GPRS/GSM-hez
A RLXIC-SG soros modem olyan rendszerekhez ajánlott, amelyek soros kapcsolatot használnak GSM alapú kommunikációhoz. A GSM uralkodó mobil technológiának számít a világ számos részén.

RLXIC-EH Ethernet-átjáró HSUPA (3G GSM) szolgáltatáshoz
Az RLXIC-EH Ethernet-átjáró olyan rendszerekhez ajánlott, amelyek Ethernet-alapú kapcsolatot használnak GSM alapú kommunikációhoz

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz