www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Wireless Designer: egyedülálló szoftver vezeték nélküli ipari rendszerekhez

A ProSoft Technology® a ProSoft Wireless Designer (PWD) programmal egyedülálló szoftvermegoldást fejlesztett ki az automatizálási mérnökök munkájának támogatására a vezeték nélküli ipari hálózatok tervezése és specifikálása során

ProSoft Wireless Designer: egyedülálló szoftver vezeték nélküli ipari rendszerekhez
Egyszerű alkalmazás
A nem rádiófrekvenciás technikai szakembereknek kifejlesztett ProSoft Wireless Designer (PWD) egyszerűsíti a vezeték nélküli hálózatok tervezési és specifikációs feladatait. A szoftver varázslón alapuló kezelése megkönnyíti a használatot. A ProSoft Wireless Designer vizuálisan ábrázolja a teljes vezeték nélküli hálózatot. Kezelői képernyők segítik a vezeték nélküli hálózat kulcsparamétereinek pontos leírását és specifikálását, közelebbről:
- Rádiókészülék típusa, frekvenciatartomány, országspecifikus RF csatornák
- Kábelek hossza és típusa
- Tartozékok, például villámvédelem, kábeladapterek, antennák
- GPS koordináták valamennyi rádiókészülék számára (kültéri alkalmazásokhoz)

Amikor a felhasználó létrehozza a vezeték nélküli hálózati rendszert, a ProSoft Wireless Designer megvizsgálja az átviteli minőséget a rádiókészülékek közötti minden egyes kapcsolatra az átviteli távolságoknak és az ajánlott tartozékoknak megfelelően. Közelebbről a szoftver értékeli a jelerősséget és az átvitel várható minőségét, figyelembe véve a távolságot, az átviteli sebességet, a helyi előírásokat, a kiválasztott hálózati elemeket (kábel és más kiegészítők vesztesége, antennaerősítés stb.)

A vezeték nélküli rendszer vizsgálatát követően a program műszaki dokumentációt készít. Ez részletesen leírja a teljes vezeték nélküli hálózatot: pontosan megadja valamennyi csomóponti elemet (a költségbecslést segíti) és minden egyes kapcsolatot (adatátviteli minőség). A ProSoft Wireless Designer részletes listát készít a vezeték nélküli hálózat megvalósításához szükséges elemekről (egyedi rádiókészülékek, kábelek, villámvédők, csatlakozók, antennák és más tartozékok). Ezen felül a szoftver kiértékeli minden egyes RF kapcsolat minőségét az elemzések során kiválasztott hardvernek és a teljesítményszint beállításainak megfelelően (a helyi szabályozások figyelembe vételével).

A részletezett információk (anyagjegyzék, részletes beállítások és a vezeték nélküli összeköttetések minősége) szükségesek és igen hasznosak az előzetes felmérésekhez, a vezeték nélküli megoldás kialakításához és üzembe helyezéséhez, valamint a hálózat karbantartásához és felügyeletéhez. Mindezeket segítendő a ProSoft Wireless Designer lehetővé teszi az adatok exportálását szabványos CSV fájlformátumba, ezzel az értékes információk könnyen integrálhatóvá válnak felmérésekbe, műszaki dokumentációkba, karbantartási kézikönyvekbe stb.

A ProSoft Wireless Designer szoftver adatbázisa tartalmazza a ProSoft Technology kínálatában szereplő valamennyi RadioLinx rádiókészüléket, antennát, kábelt, csatlakozót és más tartozékokat.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz