www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

Akkumulátoros csiszológépek

Az Ingersoll Rand vezeték nélküli IQv sorozata a két új kézi lyukcsiszolóval – GR25 és GS25 típusok –, valamint a GC25 csiszológéppel bővült. A készülékek 1,25 kg tömegükkel és percenkénti 27 500 fordulat legnagyobb sebességükkel jelenleg a piacon elérhető legkedvezőbb fordulatszám-súly arányt képviselik. Legfontosabb alkalmazási területeik a karosszériamunkák, a fémfeldolgozás, az épületeken végzett munkálatok és a gépgyártás.

Akkumulátoros csiszológépek
Az akkumulátoros csiszolók új termékválasztéka három gépet foglal magában: a GR25 típust gépjármű-karosszériás munkákhoz szánják, a GS25 fő felhasználója a könnyűipar (felületcsiszolás hegesztés előtt, kis lemezek vagy kábelek vágása, géplakatos munkák, fémmegmunkálás stb.), a GC25 pedig általános alkalmazásokra való.

Valamennyi gépet a szabadalmaztatott IQv bajonettzárás markolatrendszerrel látták el, amely szilárdan és megbízhatóan tartja az akkumulátort a szerszámban. Az új csiszolók kompatibilisek valamennyi 14,4 V-os IQv akkumulátorral.

A kéziszerszámokat optimalizált, 260 wattos nagy teljesítményű motor hajtja, amely elegendően nagy, a legtöbb pneumatikus csiszológépet túlszárnyaló teljesítményt szolgáltat. A fejlett áttételezés növeli az élettartamot, és az Ingersoll Rand pneumatikus csiszológépeinél bevált hajlított fej és állítógyűrű alkalmazható. A bővített motorvezérlés gondoskodik a motor hosszú élettartamáról, mivel megvédi a túlmelegedés és a blokkolás okozta károsodástól. A változtatható sebesség funkció biztonsági zárolása megakadályozza a szerszám véletlen elindítását.



Kapcsolat:
Frédéric Volante
Marketing Manager, Industrial Maintenance, ESA
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz