www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

Pit Boss víztelenítő szivattyúk

Az Ingersoll Rand Industrial Technologies cég ARO Fluid Technologies üzletága sűrített levegővel működtetett, hordozható membránszivattyúkat mutatott be, amelyeket speciálisan a bányászatban, a mélyépítésben, a nyelőaknákban és más területeken előforduló alkalmazásokhoz szánják, ahol mindennapos feladatként megbízható víztelenítésre van szükség szilárd anyagot tartalmazó folyadék esetén is. A Pit Boss szivattyúkat a legigényesebb felhasználásokhoz fejlesztették ki 821 l/min értékig terjedő nagy szállítási teljesítménnyel. Membránjuk élettartama akár négyszerese is lehet a versenytárs modellekben alkalmazott membránokénak, a hajtásban használt szabadalmaztatott sűrített levegős motor pedig problémamentes üzemeltetést garantál jegesedés és üzemkiesés nélkül.

Pit Boss víztelenítő szivattyúk
A Pit BossTM szivattyúk technológiai csúcsteljesítményt nyújtanak nagy szívási magasságukkal és 821 l/min értékig terjedő jelentős szállítási mennyiségükkel, ezzel a legigényesebb alkalmazásokra is megfelelnek. Ideális megoldást jelentenek, ha félig vagy teljesen szilárd anyagok is előfordulnak a szállítandó közegben. Optimális geometriájuknak köszönhetően képesek maximum 1” (25,4 mm) átmérőjű darabokat tartalmazó folyadékok szállítására. A Pit BossTM szivattyúkat visszacsapó kifolyószeleppel látták el, ezáltal elárasztott mély üregekben és aknákban is alkalmazhatók.

A Pit BossTM szivattyúkat úgy építették fel, hogy ellenálljanak a szélsőséges körülményeknek és nagy megbízhatósággal működjenek. A több évtizedes fejlesztési tapasztalat eredményeképpen a piacon lévő más modellekhez képest akár négyszeres élettartamú membránszivattyúk jöttek létre. Míg más szivattyúknál gyakori gond a jegesedés vagy az üzemkiesés, a szabadalmaztatott sűrített levegős motor problémamentes működtetést tesz lehetővé. Egy kivehető betét távol tartja a hibaveszélyt hordozó idegen testeket, törmeléket a berendezéstől.

A szivattyúk kényelmes mozgatását segíti a lehajtható komfortfogantyú. A készülékek három különböző csatlakozási méretben (1,5" , 2" és 3" ) kaphatók. A ráépített alaplap elosztja a terhelést és biztos működést tesz lehetővé átázott vagy instabil talajon is.

A sűrített levegővel működtetett Pit BossTM szivattyúk önbiztosak, és minden további nélkül alkalmazhatók veszélyes területeken és robbanásnak kitett környezetekben.

Felépítésük megkönnyíti a szervizelést, a konstrukció karbantartása a versenytárs típusokhoz képest gyorsabb és egyszerűbb. A gyártó kínálatában a teljes szervizkészlet is megtalálható.

Az ARO Pit BossTM szivattyúkról további információk a helyi ARO fluidtechnikai szakemberektől kaphatók.

Kapcsolat: Karina Visciola
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Weblap: www.fluids.ingersollrand.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz