www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A ProSoft Technology® új, 2,4 GHz-es és 900 MHz-es, soros, frekvenciaugrásos rádiója

A ProSoft Technology® RLX-IFHS rádiókészülékei ideális megoldást jelentenek a mostoha környezetekbe szánt, soros ipari automatizálási hálózatok tervezési és installálási költségeinek csökkentésére. Az ipari automatizálási vezérlések kommunikációs protokolljainak szakértőjeként a ProSoft Technology a legtöbb hálózati alkalmazás biztonsági, teljesítmény- és rugalmassági követelményeit teljesítő vezeték nélküli megoldásokat fejleszt. Az RLX-IFHS rádiókészülékek a Modbus, DF1, ASCII stb. protokollok szerinti soros kommunikációra alkalmasak.

A ProSoft Technology® új, 2,4 GHz-es és 900 MHz-es, soros, frekvenciaugrásos rádiója
Az egyszerűen alkalmazható ipari rádiókészülékek új generációjával a ProSoft Technology tovább növeli rádióvevőinek érzékenységét, ami a felhasználók számára kedvezőbb működést jelent interferenciákkal erősen terhelt környezetben. Ez többek között a készülékek közötti lehetséges távolság növekedésében (24 vagy akár 48 km-ig) mutatkozik meg. Az új bemeneti szűrőknek és jelfeldolgozási algoritmusnak köszönhetően az RLX-IFHS rádiókészülékek az extrém alacsony szintűre gyengült (akár 116 dBm-es) jelekkel átvitt adatok érzékelését és vételét is lehetővé teszik.

Alkalmazások
A ProSoft Technology RLX-IFHS rádiókészülékei ideálisak automatizált vezérlésekhez erős interferenciákkal zavart környezetekben, valamint alkalmazások nagy távolságokból történő felügyeletére. A soros interfésszel ellátott eszközök közötti adatátvitel 19,2 Kb/s és 231 Kb/s közötti átviteli sebességgel válik lehetővé.

A rendkívüli rugalmasság érdekében a rádiókészülékek egyaránt beépíthetők pont-pont és multi-pont jellegű architektúrákba. Valamennyi készülék konfigurálható adóként, vevőként vagy jelismétlőként.

Az RLX-IFHS rádiókészülékek a 2,4 GHz-es vagy a 900 MHz-es sávban működnek. A 2,4 GHz-es RLX-IFH24S modellek a nemzetközileg licenckötelezettség nélküli frekvenciatartományban üzemelnek az európai szabályozásokkal összhangban. A 900 MHz-es RLX-IFH9S modelleket pedig Európán kívüli országokba szánják.

Az új rádiókészülékek frekvenciaugrásos technikája növeli a vezeték nélküli hálózatok biztonságát, miközben közel érzéketlenné tesz az interferenciákkal szemben és kibővíti hatótávolságukat: 24 km-re a 2,4 GHz-es modellek és 48 km-re a 900 MHz-es készülékek esetében, pont-pont összeköttetéssel, irányantennák alkalmazásával (valamint az ezeken a frekvenciákon követelmény akadálytalan rálátás esetén).

Fő tulajdonságok
Valamennyi RLX-IFHS rádiókészülék a következőket kínálja: 128 bites AES kódolás, állítható átviteli teljesítmény (10-100 mW a 2,4 GHz-es európai változatoknál, max. 1 W az USA-kivitelnél), átviteli csatorna kiválasztása, programozható adatátviteli sebesség, Class I Div 2 ipari környezetnek megfelelő tokozás.

A ProSoft Technology ingyenes bocsátja rendelkezésre a hálózatkonfiguráláshoz és a fejlett diagnosztikához szükséges, egyszerűen használható ControlScape szoftverét. A program monitorozza a különféle jellemzőket, így a jelerősséget, az adatátvitelt vagy például a hálózati kapcsolatok számát, támogatva ezzel a felhasználót a hálózat installálásában és karbantartásában.

Valamennyi RadioLinx termék licencmentes és UL 1604/ISA 12.12.01 Class I Division 2 tanúsítvánnyal rendelkezik az ezt megkövetelő környezetek számára.

A ProSoft Technology minden termékére 3 éves garancia és korlátlan idejű műszaki támogatás vonatkozik.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 15 000+ IMP követőhöz