www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Új kapcsoló és vezérlő megoldások veszélyes zónákba

A Pepperl+Fuchs évek óta nagy hangsúlyt helyez a veszélyes területen is alkalmazható elektromos kapcsoló berendezések fejlesztésére. Az idei Hannoveri vásár alkalmából jelentősen bővült és frissült az elektromos robbanásvédelmi megoldások termékportfóliója.

Új kapcsoló és vezérlő megoldások veszélyes zónákba
Minősített kapcsolók panelszereléshez – számos választható funkcióval

A Pepperl+Fuchs számos terméket kínál különböző védelmi fokozatokkal és ház kialakításokkal a veszélyes területeken elhelyezkedő gépek felügyeletéhez és az elektromos hálózatok kialakításához.

Kapcsolók és nyomógombok panelszereléshez

Különösen figyelemre méltónak ígérkezik a kapcsolók, világító nyomógombok és vészleállító gombok átfogó termékkínálata. A termékosztály jellemzője az alacsony beépítési mélység. A bajonettzár minden kapcsoló panelre gyors és biztonságos telepítést tesz lehetővé. A kapcsolók Ex e besorolása a veszélyes területen elhelyezett sztenderd panelekre történő felszerelést is lehetővé teszi.

Új termékek veszélyes zónákba: áramszaggatók és villogó zümmőgők


Pepperl+Fuchs bemutatja veszélyes zónák számára kifejlesztett új zümmögőjét is. Az műszer villogó fény és egy erős hangjelzés képében biztosít látható és hallható jelzést riasztás esetén.

Szétkapcsolók és biztonsági kapcsolók

A kapcsolók termékcsaládja robbanásveszélyes zónákban is garantálja a motorok és meghajtók biztonságos működését. A Pepperl+Fuchs az Ex de védettségi besorolásban is teljesen új modelleket mutat be. A felnyitás ellen védett biztonsági kapcsolókat háromutas zár jellemzi. Minden kapcsoló 3, 4 és 6 pólusú változatokban, 16, 25, vagy 40 A verzióban, üvegszál erősítésű poliészter (GRP), vagy acél házzal áll rendelkezésre.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz