www.magyar-mernoki.com
LEMO

Anglissimo

Új derékszögű csatlakozókat mutatott be a LEMO connectors Anglissimo néven. A szabadalmaztatott csatlakozó használatával a gyártók és a rendszerintegrátorok akár nyolc lehetséges pozícióban állíthatják be a csatlakozást az összeszerelés során.

Anglissimo
Az új csatlakozó ideális megoldás számos olyan alkalmazásban, ahol több kábel precíz elhelyezésére van szükség a kábeldzsungel létrejöttének megelőzése érdekében. Az új csatlakozó modell Anglissimo fantázianeve az olasz nyelv abszolút felsőfokot képző „Issime” kifejezéséből származik, ami többek között a „Bellissimo” szóból lehet ismerős számunkra. A termék három méretben, 0B, 1B és 2B sorozatokban kapható. 2 és 32 közötti elektromos érintkezővel rendelkezik.

A kiváló minőségű LEMO reteszelhető csatlakozók számos kihívásokkal teli alkalmazási környezetben megtalálhatók a gyógyászati berendezésektől kezdve az ipari ellenőrzésen, mérésen és tesztelésen át az audio-video rendszerekig és a távközlésig. A precíziós csatlakozókat immár hét évtizede fejlesztő LEMO napjainkra több mint 75.000 termékvariációval rendelkezik, amely szám az ügyfélre szabott megoldások révén egyre csak növekszik. A LEMO és leányvállalatai, a REDEL, a NORTHWIRE és a COELVER jelenleg több mint 80 országban több mint 100.000 ügyfelet szolgálnak ki szerte a világon.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz