www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

F192 – UHF író/olvasó fej nagy érzékelési távolsággal

A Pepperl+Fuchs UHF író/olvasó fejek még a legzordabb működési környezet mellett is rugalmasan használhatók.

F192 – UHF író/olvasó fej nagy érzékelési távolsággal
Az F190 UHF író/olvasó fej két évvel ezelőtt mutatkozott be a piacon. A műszer ideális megoldássá vált olyan alkalmazások számára, ahol a korlátozott telepítési hely áll rendelkezésre és 1-2 méter közötti érzékelési távolságra van szükség. Éppen ezek a funkciók kerülnek egyre jobban előtérbe az ipar 4.0 koncepció során – az azonosítás már a gyártási folyamat minél korábbi szakaszában döntő tényezővé lépett elő, nem elegendő annak a későbbi logisztikai láncban történő elvégzése, ahogy az eddigi gyakorlat szerint történt.

Az F192 olyan terméktulajdonságokkal egészítette ki a termékcsaládot, hogy a jövő logisztikai alkalmazásai számára is megfeleljen és 2 méter feletti érzékelési távolsággal rendelkezzen. A jól bevált F190 RFID író/olvasó fej mintájára tervezett műszer érzékelési tartománya akár hat méter, így ideális a nagy távolságokból történő detektálásra. A készülék egyszerre akár 200 címke érzékelésére képes, ami jelentősen növeli a gyártás potenciális termelékenységét.
F192 – UHF író/olvasó fej nagy érzékelési távolsággal
Legyen szó járműgyártásról, intralogisztikáról, vagy szállítmányozásról, az UHF író/olvasó fej még magas hőmérsékleten, szélsőséges körülmények között is megbízhatóan működik az elvárt érzékelési tartománytól függően. Az eszköz ezen túlmenően magas szintű rugalmassággal használható: a címkék megbízható detektálásához az antenna polarizációja manuálisan vízszintes vagy függőleges irányba állítható, illetve teljesen automatikus üzemmódba is kapcsolható az adott alkalmazástól függően.

A termékcsalád mindkét tagja IP67 védelmi fokozattal és szilárd fémszerkezettel rendelkezik. További jelentős előny, hogy az író/olvasó fejek minden országban használhatók. A műszer rendelkezik az országspecifikus paraméterekkel, mint például a legnagyobb megengedett átviteli teljesítmény, vagy a használatban lévő frekvenciasávok, ami jelentőseb leegyszerűsíti a rendszerintegrációt. A mindkét műszeren alapfelszereltségnek számító nagy felbontású LED kijelző még nagy távolságból is megkönnyíti a státusz ellenőrzését.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz