www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

UMB800

A Pepperl+Fuchs UMB800 a világ legkisebb rozsdamentes acélból készült ultrahangos érzékelője. A teljes egészében FDA-kompatibilis anyagokból készült szenzor nagy érzékelési távolsága és rendkívül kompakt kialakítása a higiéniai alkalmazások új automatizálási lehetőségei felé nyitja meg az utat.

UMB800
A teljes egészében V4A rozsdamentes acélházzal készült UMB800 széria ideális a higiéniai alkalmazások számára. A hát felületi érdessége kisebb, mint 0.8 μm, ami minimalizálja a mikrobiális szennyeződés kockázatát. A külső réteg hermetikusan zárt és hézagmentes. A szenzor képes ellenállni a gőzborotvával, vagy agresszív tisztítószerekkel történő kezelés okozta behatásoknak is. Az ECOLAB minősítésű érzékelő IP68/IP69K védettségi besorolással rendelkezik. Meglévő rendszerekbe történő beépítés esetén a tisztítási folyamatokat nem kell megváltoztatni.

18 mm-es átmérőjével és 55 mm hosszúsággal az UMB800 a világ legkisebb rozsdamentes acélból készült ultrahangos érzékelője. A kompakt kialakítás nem csökkenti a teljesítményt: rendkívül széles mérési tartomány, mindössze 700 mm holtsáv, 800 mm érzékelési tartomány.

Az érzékelő megfelel Európai Higiénikus Géptervezési és Kialakítási Szervezet (EHEDG) iránymutatásainak is. Minden felhasznált anyag FDA-kompatibilis. A tanúsítás a speciálisan kifejlesztett higiéniai szerelőkeretre is kiterjed. Az összeállításhoz nincs szükség szerszámokra. A szenzor jelentős hőmérséklet-ingadozások mellett és akár 85° C állandó üzemi hőmérsékleten is működőképes marad.

UMB800


Az UMB800 széria elsősorban higiéniai alkalmazások (élelmiszer- és gyógyszeripar) számára ajánlott. Kiváló képességei leginkább a zord körülmények, pl. vegyipari, vagy gumiipari felhasználás során mutatkoznak meg, de ugyanez igaz olyan alkalmazásokban is, ahol agresszív tisztítási folyamatokat használnak. A jellemző felhasználási körök közé tartozik az élelmiszerek hőkezeléssel kialakított tálcákba történő csomagolása, a fogadó tartályok töltési szintjének mérése, a gumiabroncsok gyártása, a galvanizáló és festési folyamatok, illetve az alkatrészek savas fürdőbe történő merítésének felügyelete.
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz