www.magyar-mernoki.com
Softing Industrial Automation GmbH

Az OPC UA alagút növeli az OPC Classic kommunikáció biztonságát

A Softing Industrial dataFEED OPC Suite 5.30-as verziója két új szolgáltatást kínál: egy OPC UA alagutat az OPC Classic kommunikáció biztonságának növelésére, valamint az InfluxDB adatbázisok támogatását.

Az OPC UA alagút növeli az OPC Classic kommunikáció biztonságát

Az OPC UA alagút az OPC Classic kommunikáció biztonságát

A dataFEED OPC UA alagút a Softing Industrial dataFEED OPC Suite új összetevője. Egyszerű és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé az OPC Classic szerverekhez a hálózati határokon és tűzfalakon keresztül. A továbbiakban nincs szükség DCOM-konfigurációra. Az Export/Import funkcióval gyors és egyszerű a két alagútvég konfigurálása. Az OPC UA szabvány biztonsági mechanizmusai – amelyek a felhasználók tanúsítványokkal történő hitelesítését, valamint az adatok aláírását és titkosítását is magukban foglalják –, maximális védelmet biztosítanak. A csomag jelenleg legfeljebb 50 OPC UA alagútkapcsolatot támogat.

Folyamatadatok tárolása Influx DB adatbázisokban

A dataFEED 5.30-as verziójával az OPC Suite a folyamatadatok InfluxDB-ben való tárolására kínál lehetőséget a későbbi feldolgozás és elemzés céljából. Az InfluxDB az egyik legszélesebb körben használt NoSQL adatbázis. Széleskörű skálázhatóságot, magas rendelkezésre állást, valamint gyors írást és olvasást biztosít.

Minden az egyben adatintegrációs megoldás

A dataFEED OPC Suite Extended egy teljes csomag az OPC kommunikációhoz és felhőkapcsolatokhoz, hozzáférést biztosítva a vezető gyártók vezérlőihez és az IoT-eszközökhöz. A csomag átjáróként működik a két OPC szabvány között, lehetővé téve a meglévő OPC Classic komponensek és alkalmazások a modern Ipar 4.0 OPC UA megoldásokba történő integrálását.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz