www.magyar-mernoki.com
Fluke Process Instruments

A Raytek®, az Ircon® és a Datapaq® összefogásával létrejött Fluke® Process Instruments

Santa Cruz, Kalifornia, 2015. augusztus 24. – A Fluke Corp. új márkanév alá integrálta a Raytek, Ircon, és Datapaq termékvonalakat és létrehozta a Fluke Process Instruments brandet. Egy ideig mindhárom vállalat a Fluke Corporation portfóliójának részét képezte.

A Raytek®, az Ircon® és a Datapaq® összefogásával létrejött Fluke® Process Instruments
„A Fluke Process Instruments egyetlen vállalatban egyesíti az úttörő technológiák kifejlesztésére irányuló több mint 125 év tapasztalatát,” jelentette ki Ankush Malhotra, a Fluke Process Instruments vezérigazgatója. „A három vállalat egységes márkanévben történő egyesítésével javítani tudjuk a kommunikációnkat és Fluke Process Instruments név alatt tudjuk tovább fejleszteni azokat.”

A Raytek, Ircon és Datapaq márkanéven forgalmazott portfólió szélsőséges, magas hőmérsékletű ipari gyártási környezetben használható stabil és megbízható infravörös érzékelők, gyártósorokon elhelyezett szkennerek, hőkamerák és hőmérséklet profilalkotók teljes termékvonalát tartalmazza. A cég elindította a www.flukeprocessinstruments.com internetes oldalt.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz