www.magyar-mernoki.com
Fluke Process Instruments

Ipari minőségű új termikus képalkotó rendszerek

A Fluke Process Instruments termikus képérzékelők új termékcsaládját mutatta be beépített, látható fényű kamerákkal. A fixen telepített hőkamerák 24/7 hőmérséklet-felügyeletet tesznek lehetővé -10°C és 1200°C közötti hőmérséklet-tartományban.

Ipari minőségű új termikus képalkotó rendszerek
Illusztráció: A hősugárzást és a látható fényt egyaránt detektáló kamera 24/7 folyamatfigyelést tesz lehetővé automatikus riasztásokkal a túlmelegedés, vagy az előre meghatározott rendellenességek esetében

A jelenkor igényes ipari automatizálási követelményinek megfelelően a kamerák támogatják a GigE képátvitelt, az automatikus riasztásokat, az elemzéseket és az archiválást. A több eszközről származó képek a megjelenítéshez és az elemzéshez egymással kombinálhatók is. A kamerákhoz számos, a terepen cserélhető objektív áll rendelkezésre, beleértve a széles látószögű lencséket is. A képalkotók alkalmazhatók olyan alkalmazások felügyeletére is, mint a lemezek melegalakítása, a fékvizsgálat, a mészégető kemencék, a fémnyomás, a hulladékégetők és a kazánok. A képeket 9, vagy 60 képkocka/mp sebességgel rögzítik. A termékcsalád jelenleg egy 320 × 240 és egy 640 × 480 képpont felbontású modellt tartalmaz, amelyeket a későbbiekben még több modell egészít majd ki. A kamerák az interneten keresztül konfigurálhatók és vezérelhetők és távoli motoros fókuszt is tartalmaznak. A kamera a hősugárzás és a látható fény összehangolására is képes. A felhasználók különálló emissziós értékeket és riasztási feltételeket állíthatnak be a különböző zónákban. A beépített objektívvel rendelkező standard TV40 hőkamerák nem rendelkeznek külső mozgó alkatrészekkel. Az IP67 védettségű alumínium burkolat 50°C-ig teszi lehetővé a stabil működést, egy kiegészítő hűtőrendszerrel pedig a kamera akár 200°C-os környezeti hőmérséklettartományban is működőképes marad.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz