www.magyar-mernoki.com
Beijer Electronics Products AB

A Beijer Electronics nagy áttörést ért el az USA-ban.

A Beijer Electronics saját leányvállalata, a Westermo által mintegy 30 millió svéd korona (4 millió $) összértékű megrendelést kapott Washington város közlekedési vállalatától (WMATA).

A megrendelés áttörést jelent a Beijer Electronics és a Westermo a vasúti szegmensre kidolgozott új IP kommunikációs megoldása számára (Westermo IP-vasúti megoldás), és megerősíti a csoport világszerte vezető pozícióját ezen a területen. A megrendelés egyike a Beijer Electronics legnagyobb megrendeléseinek.

A megbízás részét képezi 364 vasúti kocsi kommunikációs berendezésekkel, pl. switch-csekkel és routerekkel történő felszerelése. Az első szállítás 2013 negyedik negyedévében esedékes, a szállítások két és fél évig tartanak majd. A washingtoni metró- és vasúti hálózat modernizálásából kifolyólag további potenciális megbízásokra is kilátás van.

A Beijer Electronics megrendelése a vonatok információs rendszerének része, amelyet a Toshiba, a Westermo ügyfele szállít. A Toshiba döntésében, miszerint a Westermo IP-vasúti megoldását választja, kulcsfontosságú volt, hogy a rendszer még igen mostoha körülmények között is szilárdnak és megbízhatónak bizonyult. A kommunikációs rendszer speciális ellenőrzési és felügyeleti funkciókat is tartalmaz, ami tovább növeli a biztonságot.

A Westermo már közel két éve intenzíven dolgozott azon, hogy új megoldást dolgozzon ki az IP kommunikációra a vasúti szegmensben. Bemutatására az elmúlt év végén került sor. 2012-ben a Westermo már két kisebb megbízást kapott a rendszerre új ügyfelektől. A Toshiba és a WMATA nagy megrendelése arról tanúskodik, hogy a vasúti szegmensen belül komolyan elkezdődött az IP alapú kommunikáció felé történő átmenet és a Beijer Electronics számára nagy lehetőségeket rejt a globális piac.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz