www.magyar-mernoki.com
Beijer Electronics Products AB

A Beijer Electronics új iX Panel TxA sorozata trendteremtő designt kapott

A Beijer Electronics az új iX Panel TXA sorozattal bővíti HMI termékválasztékát. Az innovatív érintőképernyős panelek alkalmazása elengedhetetlen, amikor a kifinomult kezelő funkciók kompakt formával és modern kivitelezéssel ötvöződnek.

A Beijer Electronics új iX Panel TxA sorozata trendteremtő designt kapott
A robusztus és könnyű alumínium ház még durva ipari környezetben is biztosítja a hosszú élettartamot. A nagy teljesítményű ARM processzorral és előre telepített Windows CE operációs rendszerrel ellátott trendteremtő HMI egységek. A realisztikus grafikát idézően jó teljesítményt nyújtanak. A teljesen sík előlap pormentes felületet biztosít. A szabályozható TFT kijelző a hosszú élettartam érdekében karbantartást nem igénylő LED háttérvilágítással van felszerelve.

Az iX Panel TxA sorozat három képernyőméretben (4,3", 7" és 10,4") kapható. A 4,3" és 7" egységek széles képernyője 30%-kal nagyobb látható területet biztosít, ami a komplex üzemi képernyőkhöz hasonló megjelenítési képességre ad lehetőséget. Minden iX Panel TxA korlátlan futásidejű iX szoftvert tartalmaz.
A sokoldalú érintőképernyős panelek a számos operációs területet tartalmazó iX Designer, egy intuitív Windows alapú programozó környezet által kelnek életre. A felhasználó egy átfogó könyvtár előre meghatározott grafikai vektor elemeit ragadja meg a saját objektumok létrehozásához. Minden elem tárolható és a jövőbeli projektekben újra felhasználható. Ez biztosítja az értékes mérnöki idő csökkentését és teszi az iX koncepciót egy költséghatékony HMI megoldássá.

Képaláírás: Az iX Panel TxA sorozat három képernyőméretben (4,3", 7" és 10,4") kapható.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz