www.magyar-mernoki.com
Beijer Electronics Products AB

A Beijer Electronics bemutatta az iX 1.30 frissített változatot

A világ legnagyobb grafikai HMI-je - frissített, átdolgozott, bővített

A Beijer Electronics bemutatta az iX 1.30 frissített változatot
Az iX nyitott platform architektúrája és egyedülálló grafikája trendet nyitott a modern HMI megoldások fejlesztésében. A Beijer Electronics saját fejlesztésű HMI-je most még erősebb kombinációban érhető el, bővített funkciókat lehetővé tevő frissített szoftverrel. Ez magába foglalja a megnövelt funkcionalitást a fejlesztés és működtetés során, a gyorsabb képernyőfrissítést és projektépítést. Az új görgetési funkció, a jobb adat fel-, ill. letöltés, valamint a kínai nyelv támogatása is új fejlesztéseknek számítanak.

Az iX Developer egyfajta univerzális projekttervezési eszköz iX Panel sorozat minden termékéhez, 4,3" és 19" között minden érintőképernyőt és billentyűzetet magába foglal.

Az iX Developer általános teljesítménye és működése drasztikusan javult az új funkciók hozzáadásával és a már meglévők módosításával. Az eredmény egy könnyen kezelhető projekttervezési eszköz, amely hatékonyan állít elő valósághű grafikai környezetet.

Az iX Developer V1.30 új felhasználói nagy mennyiségű meglévő demó projekt segítségével valósíthatnak meg saját projekteket. Hasonlóan hasznos a demó képernyők kiterjesztett választása. A meglévő sablonok és parancsfájlok által inspirált felhasználó könnyen hoz létre saját megoldásokat.

Animált GIF-fájlok keltik életre a képernyőt és erős felhasználói odafigyelést eredményeznek, elősegítve a biztonságos működtetést. A továbbfejlesztett toggle-tag-funkció segítségével a felhasználó számára jól követhető a nyomógombok állapota. A mérnöki idő jelentős csökkenése érhető el kiterjesztett objektum könyvtár használatával és a grafikai elemek a saját projektekbe való integrálásával.

A Database Export funkció lehetővé teszi a termelési adatok és a riasztási listák teljes jelentéssé való könnyű összefoglalását. Végezetül az Excel formátumú fájl készen áll a külső programok által történő elemzésre is.

A futásidejű üzemmódban az új Alarm-Viewer funkció a riasztási listák közti sokkal jobb navigációt eredményez. A Touch-Scroll-funkcióval a felhasználó a hosszú listákat is gyorsan és intuitív módon képes átböngészni. A speciális karaktereket, pl. cirill, vagy kínai betűtípusokat tartalmazó billentyűzet már alaptartozéknak számít. A gép felhasználói a nekik szánt billentyűzettel, egy jól ismert környezetben dolgozhatnak. Ez a funkció nagyon hasznos, különösen az export-orientált gépgyártók számára.

Az új próbaverzió készen áll a letöltésre.

Képaláírás: Az új iX V1.30 intuitív működtetéssel és reális grafikai objektumokkal hódít

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz