www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

A Pepperl+Fuchs bemutatta a következő generációs öblítő- és nyomásfokozó rendszerét

Az új Bebco EPS® 7500 sorozatú Ex pzc / Z-típusú rendszer új mércét állít fel az öblítő megoldások terén.

A Pepperl+Fuchs bemutatta a következő generációs öblítő- és nyomásfokozó rendszerét

Bebco EPS® 7500 sorozatú Ex pzc / Z-típusú rendszer


TWINSBURG, Ohio
– A folyamatirányítás globális éllovasának számító Pepperl+Fuchs bemutatta az 1. és 2. osztály / Divízió 2, valamint Zóna 2/22 területekre kifejlesztett Bebco EPS® öblítő- és nyomásfokozó rendszert. Az innovatív és kompakt kézi vagy automatikus rendszer egy kicsi, egyszerű megoldásként a robbanásveszélyes területek védelemhez szükséges valamennyi funkciót tartalmazza.


A manuális üzemmódban, vagy teljesen automatikusan alkalmazható 7500-as sorozatú Ex pzc / Z-típusú öblítő- és nyomásfokozó rendszer a veszélyes gázok vagy porok közös tárolóhelyét tisztítja meg a túlnyomás fenntartása érdekében. A berendezés a védett burkolaton belüli besorolást hatékonyan csökkenti nem veszélyes területre. A 7500-as sorozat ATEX és IECEx tanúsítvánnyal rendelkezik és szerepel az UL listán. A rendszer emellett rendkívül kicsi, mindössze 5,8” × 3,8” × 1,9” méretű.


„Az új, kompakt 7500-as sorozat a könnyű kezelhetőséget abszolút megbízhatósággal és hatékonysággal ötvözi. Teljesen automatizált működés esetén kiváló védelmet biztosít az elektromos berendezések, például motorok, hajtások, vezérlőpanelek és –szekrények, valamint gázanalizátorok számára – jelentette ki Kristen Barbour marketing menedzser. – Az olaj-, gáz- és vegyiparban, valamint a vízi és nyílt tengeri ipari tevékenységekben gyakran van szükség gáz- vagy porvédelemre. A Bebco EPS 7500 világszerte olyan alkalmazásokhoz alkalmazható a feldolgozóiparban, amelyek korábban komplexebb és drágább robbanásbiztos védelmet igényeltek.”


A 7500-as sorozat a burkolat nyomásának intelligens automatikus felügyeletét és szabályozását biztosítja hígítás és folyamatos áramlás funkcióval. A rendszer a megbízható védelem érdekében automatikus beállításokat végez és riasztási kimenetet biztosít. A berendezés a hajóépítésben is használt kromátozott alumíniumból készült, így elég masszív ahhoz, hogy a feldolgozóiparban gyakran előforduló zord körülményeknek is ellenálljon. A 7500-as sorozat általános AC / DC tápellátást használ és egyaránt kapható panelre szerelhető és külső rögzítéses változatban. A nagy érintőképernyő gyors és egyszerű beállítások elvégzését teszi lehetővé, emellett állapotjelző LED-eket, illetve a nyomási értékeket tartalmazó oszlopdiagramokat tartalmaz, valamint programválasztást is lehetővé tesz.


  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz