www.magyar-mernoki.com
Emerson Automation Solutions

Az Emerson új alumínium szűrőszabályozói javítják a folyamatok hatékonyságát és egyszerűsítik az ellátási láncokat

A legnagyobb áramlási sebesség kezelésére képes ASCO 641/642/643 alumínium szűrőszabályozók lehetővé teszik a gyártók számára, hogy egy forrásból komplett szelepvezérlési megoldásokat kapjanak.

Az Emerson piacra dobta új termékét ASCO™ 641, 642 és 643 sorozatú alumínium szűrőszabályzók, amely maximalizálja a folyamatok hatékonyságát és csökkenti a nem tervezett állásidőt a folyamatalkalmazások széles körében. Ez a tartós alumínium szűrőszabályzó sorozat a legmagasabb áramlási sebességet képes kezelni az osztályában lévő szabályozók közül, és precíz nyomásszabályozást biztosít a downstream műszerek számára.

A rozsdamentes acél szűrőszabályzók alternatívájaként az ASCO 641, 642 és 643 sorozatú alumínium szűrőszabályzók teszik teljessé az Emerson szelepvezérlési technológiáinak teljes csomagját. Ez lehetővé teszi a folyamatgyártók számára, hogy a teljes szelepvezérlési megoldásaikat, beleértve a mágnesszelepeket, kapcsolódobozokat, szűrőszabályozókat és tartozékokat, egyetlen globális technológiai partnertől szerezzék be.

Egyetlen szállító használatával a gyártók leegyszerűsíthetik ellátási láncaikat, javíthatják a tervezési pontosságot, és átfogó mérnöki támogatáshoz férhetnek hozzá. Különböző beszállítók technológiáit tartalmazó szelep-elővezérlési megoldás tervezése megosztja a szállító felelősségét, és hibalehetőséget teremthet.

„A szelep-elővezérlési technológia több gyártótól való beszerzése időigényes és bonyolítja az ellátási láncokat, míg a hagyományos szűrőszabályzók korlátozott lehetőségei egyes ügyfelek kielégítetlen igényeit hagyják maguk után” – mondta Mike Howells, az Emerson európai, közel-keleti és afrikai folyamatalkalmazásainak marketingmenedzsere. „Új ASCO 641, 642 és 643 sorozatú alumínium szűrőszabályzóink leegyszerűsítik ügyfeleink beszerzését, és biztosítják, hogy az iparágban vezető technológiával rendelkezzenek, amely növeli a folyamatok hatékonyságát, biztonságát és megbízhatóságát.”

A piac legmagasabb, akár 370,8 szabvány köbláb/perc (10 500 liter/perc) áramlási sebességével az alumíniumszűrő szabályozói javítják a folyamat hatékonyságát, és biztosítják, hogy a folyamatszelepekre vonatkozó szigorú nyitási/zárási követelmények teljesüljenek, mint például a vészleállító szelepeknél. A nagyobb áramlási sebesség több levegőt juttat a működtetőbe, ami növeli a szelepek nyitási és zárási sebességét. Az alkalmazástól függően a lassú szelepzárások növelhetik a biztonsági kockázatokat.

Ezek a robusztus szűrőszabályzók masszív felépítéssel és fejlett mérnöki megoldásokkal rendelkeznek, amelyek tovább növelik a biztonságot és fenntartják a gyár üzemidejét, míg a speciális porbevonat megbízható működést biztosít kemény, korrozív folyamatkörnyezetekben. A hatékony nedvességeltávolítás szárazon tartja a közeget, a jól megválasztott szűrési technológia pedig képes megakadályozni az utánkapcsolt eszközök szennyeződését.

A három mérettartományú nyomásszabályzó család 1/4" és 1" közötti csőhálózatokba építhető. A folyamatgyártók olyan fejlett funkciók közül választhatnak, mint például a Quick Relief, amely növeli a megbízhatóságot és a működési biztonságot azáltal, hogy a befúvott levegő nyomásvesztése esetén leszellőzteti a downstream nyomást, továbbá választhatnak alacsony hőmérsékletű és alacsony réztartalmú változatokat, kézi és automatikus leeresztést, globális tanúsítványokat és sok más lehetőséget, amelyek speciális alkalmazásokat szolgálnak ki a vegyiparban, olaj- és gáziparban, energiaellátásnál és közműveknél, élelmiszer- és italiparban, valamint víz- és szennyvíziparban.

További információkért lásd: ASCO 641, 642 és 643 sorozatú alumínium szűrőszabályozó specifikációi, jellemzői és forrásai.

Kép

Az Emerson új alumínium szűrőszabályozói javítják a folyamatok hatékonyságát és egyszerűsítik az ellátási láncokat
Képfelirat: Az ASCO 641/2/3 sorozatú alumínium szűrőszabályzók maximalizálják a folyamat hatékonyságát azáltal, hogy nagy áramlási sebességet és precíz nyomásszabályozást biztosítanak az utánkapcsolt műszerek számára.

Média:

További források:

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz