www.magyar-mernoki.com
DANFOSS EER

Bemutatkozott a VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 vezeték nélküli kommunikációs panel: vezeték nélküli kapcsolat a frekvenciaváltóhoz

A VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 egyszerű üzembe helyezést és karbantartást tesz lehetővé. Ezenkívül segít optimalizálni a működést és a távoli energiamenedzsmentet.

Bemutatkozott a VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 vezeték nélküli kommunikációs panel: vezeték nélküli kapcsolat a frekvenciaváltóhoz
A DANFOSS VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 központja a MyDrive® Connect segítségével kommunikál, ami iOS és Android alapú intelligens eszközökre is letölthető alkalmazás. A MyDrive® Connect teljes hozzáférést biztosít a frekvenciaváltóhoz, megkönnyítve az üzembe helyezést, az üzemeltetést, a felügyeletet és a karbantartást. Mindez intelligens hibaelhárítást tesz lehetővé, jobb felhasználói élményt és végső soron energiamegtakarítást eredményez.
 
A DANFOSS VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 beépített LED-eken keresztül jelzi ki a frekvenciaváltó aktuális állapotát (Be, Figyelmeztetés, Riasztás, Wi-Fi csatlakoztathatóság). A részletes információk az intelligens eszközökről a MyDrive® Connect segítségével érhetők el állapotüzenetek, indulómenük és riasztási/figyelmeztető események formájában. Az adatok ezenkívül vizuálisan is megjeleníthetők, amik a frekvenciaváltók múltbeli viselkedését dokumentálják. Az aktív pont-pont vezeték nélküli kapcsolatot kihasználva a karbantartó személyzet valós idejű hibaüzeneteket kaphat az alkalmazáson keresztül, így gyorsan reagálhat a lehetséges problémákra és csökkentheti az állásidőt.
 
A meghajtóparaméterek másolatai a VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 belső memóriájában, vagy a modern LCP másolási funkcióval bármilyen intelligens eszközön tárolhatók. A napló részletei a MyDrive® Connect segítségével meg is oszthatók, így a szervizcsapat megfelelő támogatást nyújthat a hibaelhárításhoz. A biztonságos vezérlési paraméter lehetővé teszi, hogy a felhasználó meghatározza a frekvenciaváltó működését üzemzavar, vagy az alkalmazásról a frekvenciaváltóra történő adatvesztés esetén.
 
A széles Danfoss termékportfólió az energiaforrásoktól a hőrendszereken és a hatékony hőelosztáson át egészen a pontos hőmérséklet-szabályozásig terjed. Az új VLT® Wireless Communication Panel LCP 103 a Danfoss minden kompetenciáját magába foglalja és vezeték nélküli kommunikációs képességeket biztosít az alábbi frekvenciaváltókhoz:
 
• VLT® HVAC Drive FC 102
• VLT® Refrigeration Drive FC 103
• VLT® AQUA Drive FC 202
• VLT® AutomationDriveFC 301/FC 30
• VLT® Lift Drive LD 302
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz