www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Ismerje meg a hibrid automatizálást: a Pepperl+Fuchs saját „Digital Expo+ rendezvényét kombinálja az SPS 2021 szakkiállítással

Ahol elmosódnak a határok a fizikai és a digitális világ között, ott születnek az új ötletek és hibrid koncepciók: a Pepperl+Fuchs automatizálási szakemberei ezzel a vízióval egyesítik első alkalommal a nürnbergi SPS szakvásárral (2021. november 23-25, 7A csarnok, 330. stand) saját ingyenes „Digital Expo” bemutatójukkal (2021. november 15-26.). A projekt célja az analóg és digitális kommunikáció előnyei közötti kölcsönhatás a „Your Future Automation” mottó alatti megteremtése és mindkét eseményt holisztikus hibrid élménnyé alakítása a látogatók számára.

Ismerje meg a hibrid automatizálást: a Pepperl+Fuchs saját „Digital Expo+ rendezvényét kombinálja az SPS 2021 szakkiállítással


Személyes párbeszéd a kiállításon, kiegészítő tartalom 3D környezetben

Céljai eléréséhez a vállalat a virtuális, böngészőalapú 3D környezetét, a termékek, gyár- és folyamatautomatizálási megoldások részletes bemutatásához készült Digital Expo-t használja. Ezeket a háromdimenziós modelleket néhány kiválasztott klasszikus kiállítási látványossággal kiegészítve ugyanabban az időben adaptált formában mutatják be a nürnbergi SPS szakvásár digitális „érintőasztalain”. A látogatók közvetlenül a Pepperl+Fuchs szakértőivel együtt barangolhatják be a digitális kiállítást. Az SPS meglátogatása után igény szerint újra visszatérhetnek azokhoz a termékekhez, amiket a virtuális Digital Expo-n láttak. A Digital Expo további digitális tartalmakat is kínál majd, például prospektusokat vagy 3D animációkat. Ezenkívül az SPS élő prezentációi is kizárólag streamen keresztül lesznek láthatók a Digital Expo keretein belül.

Fókuszban az automatizálási technológia jövője

A Pepperl+Fuchs mindkét rendezvényen az automatizálási technológia három fókuszpontjával foglalkozik. Minden tartalom német és angol nyelven is elérhető lesz:

• E-Mobility – új megoldások új gyártási folyamatokhoz;

• Funkcionális biztonság – a nem megszokott termékektől a személyre szabott biztonsági koncepciókig;

• Ipari kommunikáció – veszélyes területek digitalizált folyamatai

Az érdeklődők a www.pepperl-fuchs.com/expo-2021-pr oldalon ingyenesen regisztrálhatnak a Pepperl+Fuchs Digital Expóra. az egyszeri regisztráció a két korábbi Pepperl+Fuchs digitális kiállítás összes tartalmához is hozzáférést biztosít. Az SPS 2021 kiállításra ingyenes jegyek az alábbi linken érhetők el:

www.pepperl-fuchs.com/sps-ticket

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Egy platform számos feladathoz
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Masszív, kompakt, biztonságos

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz