www.magyar-mernoki.com
Fluke Process Instruments

Intelligens pirométerek plug & play gyári automatizáláshoz

A Fluke Process Instruments bemutatta az automatikus, érintésmentes, -40 és + 2 250°C közötti hómérséklet-felügyelethez kifejlesztett Thermalert 4.0 pirométer szériát.

Intelligens pirométerek plug & play gyári automatizáláshoz
Illusztráció: A kiváló optikai felbontással rendelkező, érintésmentes infravörös hőmérséklet érzékelők jelentősen csökkentik a karbantartási költségeket

A sorozat jelenleg 13 különböző spektrális válaszú modellt tartalmaz, beleértve a fémekhez, üvegekhez és műanyag termékekhez ajánlott szenzorokat. A típusok hosszú és a rövid gyújtótávolságok széles választékában állnak rendelkezésre. A kiterjesztett, -20 és +85°C közötti működési hőmérséklet tartománynak köszönhetően több mérési pont állítható be hűtőberendezések és hűtőközeg-szállító rendszerek beszerelése nélkül. Ebből kifolyólag nem áll fenn a szivárgás és a kulcsfontosságú gyártási folyamatok beszennyeződésének veszélye.

A robusztus, IP65 védettségi szintű infravörös hőmérséklet-érzékelők jellemzője a kiváló ismétlési képesség, válaszidő és pontosság. A szenzorok szoftvere támogatja a távoli konfigurációt, a felügyeletet, a terepi kalibrálást és a firmware frissítéseket is. Ezek a funkciók jelentősen lecsökkentik a szervizköltségeket, valamint a telepítésre és a hibaelhárításra fordított időt. A plug & play képesség megkönnyíti a telepítést és a karbantartást.

Az érzékelők galvanikusan elszigetelt analóg és RS485 interfészeket tartalmaznak. Az RS485 hálózaton belül akár 32 eszköz is csatlakoztatható. A jövőben várható, hogy a gyártó újabb terepi busz és szolgáltatási opciókat is hozzáad a lehetőségek már eddig is széles skálájához. A meglévő mérési pontokhoz történő visszatérés már nem is lehetne ennél egyszerűbb. Az új érzékelők Endurance, Raytek Thermalert TX és Raytek XR pirométer alkatrészekkel is kompatibilisek. A gyártó kínálatában Ircon Modline 4 és Raytek MM alkatrészekhez illő adapterek is megtalálhatók.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz