www.magyar-mernoki.com
Beijer Electronics Products AB

Partnerségi megállapodás a Beijer Electronics és az Alfa Laval között

A Beijer Electronics hosszú távú együttműködési szerződést írt alá az Alfa Lavallal vezérlő- és kijelzőpanelek beszállítására. A két vállalat közösen fog kialakítani standard megoldást az Alfa Laval által világszerte értékesített folyamattechnológiai berendezések számára.

Partnerségi megállapodás a Beijer Electronics és az Alfa Laval között
A megállapodás a Beijer Electronics jelenleg is gyártott paneljeire és új szoftverfejlesztésére vonatkozik. A beszállító kiválasztásakor döntő szempont volt az általa képviselt technológiai színvonal és a globális jelenlét.

Fredrik Jönsson, a Beijer Electronics vezérigazgatója, így nyilatkozott az üzletről: „Az Alfa Laval egy fontos új partner számunkra, és büszkék vagyunk arra, hogy minket választottak az operátori panelek elsődleges szállítójának. Annak érdekében, hogy az OEM vásárlóinknak versenyképes megoldásokat fejlesszünk, jelentős erőforrásokat mozgósítunk. Erősségeink a különleges szakértelem, a rugalmasság és a magas szintű szolgáltatások.”

Az Alfa Laval világszerte szállít berendezéseket, és több mint száz országban van jelen. A cég szakterületei olyan speciális termékek és folyamattechnológiai megoldások, amelyek a hőátadás, szeparálás és fluidtechnika kulcstechnológiákra épülnek.

Az Alfa Lavallal folytatott együttműködés mellett a Beijer Electronics továbbra is világszerte fog megoldásokat fejleszteni folyamattechnológiai berendezésekhez. Ugyanakkor az Alfa Laval-projekt már megkezdődött, és az első, az új vásárló funkcionális- és designkövetelményeinek megfelelő vezérlő- és kijelzőpanelek leszállítása 2008 év vége várható.

Képek
36-062_Fredrik_Joensson.jpg

Képaláírás: Fredrik Jönsson, a Beijer Electronics elnök-vezérigazgatója.

Fredrik Jönsson, elnök-vezérigazgató, tel.: +46 (0)40 35 86 00, mobil: +46 (0)705 17 16 26
Martin Hellryd, kommunikációs igazgató, tel.: +46 (0)40 35 84 96, mobil: +46 (0)703-46 84 96
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz