www.magyar-mernoki.com
norelem

A gyártási hatékonyság növelése norelem okos termékeivel

Az Ipar 4.0 dinamikus környezete és az okos gyárak felé vezető út forradalmasítja a gyártási folyamatokat.

A gyártási hatékonyság növelése norelem okos termékeivel

 

Intelligens eszközök és érzékelők alkalmazásával a gyártóüzemek hibamentes gyártási folyamatokat teremthetnek meg az okostermékek felhasználásával.

Az okostermékeket úgy tervezik meg, hogy egymástól függetlenül gyűjtsék és továbbítsák a termelési és működési adatokat, megkönnyítve az eszközök közötti zökkenőmentes kommunikációt, valamint lehetővé téve az önálló működést és a gyártási folyamat ellenőrzését. Ez leegyszerűsíti és javítja a termelésre jellemző összetett folyamatokat – norelem pedig egy sor gépelemet kínál ezen termékek fejlesztéséhez.

Az okostermékek nélkülözhetetlenek a hibamentes megmunkálási technológiákhoz, pontosságot és megbízhatóságot biztosítva a teljes gyártási folyamat során. norelem számos okosgépelemet kínál a legkülönfélébb alkalmazásokhoz.

Először is, az intelligens támasztócsapok (02015) 30 mm-es támasztófelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a munkadarabok precíz pozícionálását a hozzáillő furatokkal. A gyorsszorítókhoz kínált erőmérő szenzor (05899) a befogási folyamat precíz kontrollját teszi lehetővé, biztosítva a munkadarab tökéletes rögzítését emelt ismétlési pontossággal. Végül az erőmérő szenzorral (04060) ellátott szorítóvas valós időben felügyeli a szorítóerőt, optimális szorítási teljesítményt biztosítva.

norelem okosgépelemei közül néhány bluetooth modullal is működik. Az egyszerűsített adatátvitel és kijelzés érdekében norelem bluetooth modulja vezeték nélküli, kompakt átviteli képességekkel rendelkezik és univerzálisan alkalmazható az okostermékekhez. Egyszerű telepíthetősége intuitív és gyors vizuális megjelenítést biztosít az érzékelő állapotáról.

Hasonló módon, a norelem Gateway interfészként szolgál az okos termékek és a gépvezérlés között, a működési állapotok valós idejű rögzítését és a folyamat pontos kontrollját lehetővé téve. A norelem app több szerszám kényelmes megfigyelésére használható különböző megmunkálóközpontokban és gyártórendszerekben, javítva az átláthatóságot és a felügyelet minőségét.

„Az intelligens gyártás optimalizálhatja a gyártási folyamatok hatékonyságát, termelékenységét és biztonságát – jegyezte meg Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója. – Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kilépjünk gyártói szerepkörünkből, ezért büszkék vagyunk arra, hogy olyan gépelemeket fejlesztünk, amelyek kulcsszerepet játszanak az okostermékek létrehozásában. Fantasztikus érzés, hogy részesei lehetünk az okosgyárak felé vezető evolúciónak, és izgatottan várjuk, hova fejlődnek ezek a jövőben, miként teszik lehetővé ügyfeleinknek, hogy optimalizálják saját működésüket.”

norelem okostermék választéka a gyártási hatékonyság növelése felé vezető út sarokkövét képezi. A meglévő munkafolyamatokba egyszerűen integrálva valós idejű adatvezérelt döntéshozatalt tesznek lehetővé. Ezek a termékek segítenek a hibamentes megmunkálásban, a folyamatok optimalizálásában és a versenyelőny megőrzésében az Ipar 4.0 érájában. 


A gyártási hatékonyság növelése norelem okos termékeivel

www.norelem.com

 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz