www.magyar-mernoki.com
norelem

norelem vadonatúj, variálható rögzítőhengereket dobott piacra

.

norelem vadonatúj, variálható rögzítőhengereket dobott piacra

 

norelem, a szabványos gépelemek és normáliák vezető globális szállítója, új, variálható rögzítőhengereket mutatott be.

Az alumíniumból készült rögzítőhengerek variálható rendszert kínálnak szabályos és szabálytalan külső kontúrú munkadarabok biztonságos és stabil rögzítéséhez.

A szabálytalan, kerek, ovális, négyzet alakú vagy akár ötszögletű fém munkadarabokhoz ideális, variálható rögzítőhengerekkel gyors befogás érhető el. A rögzítőhengereket T-hornyokba, vagy közvetlenül menetes furatokba rögzíthetjük a gépasztalon. A variálható rögzítőhengerbe felülről stabilan becsavarható gyűrűs szorítócsavarral (04395-11) együtt használva a puha, cserélhető sárgaréz anyag révén elkerülhető a munkadarabok karcosodása vagy sérülése. A szorítócsavarok kétféle alakkal kaphatónk. Az A alak szabványos menettel, alacsony csavarfejjel, míg a B alak szériagyártáshoz tervezett gyűrűs csavarral és lelapolt szorítógyűrűvel rendelkezik a munkadarab gyors cseréjéhez.


norelem vadonatúj, variálható rögzítőhengereket dobott piacra

A rendszer használatakor az egyes hengereket külön szorítócsavar nélkül egyszerűen csúsztathatjuk a gépasztal T-hornyában és kézzel ütköztethetjük a munkadarabhoz, hogy a munkadarabot megtartsák az adott pozícióban. A szorítócsavarok meghúzása után egyszerre szolgálnak ülékként, illetve a munkadarab pontos tájolására, a munkadarab stabil és akadálytalan hozzáférhetősége mellett. A feladat elvégzése után a befogók egyszerűen meglazíthatók és a munkadarab könnyedén eltávolítható.

A variálható rögzítőhengerek 50 és 80 mm-es magasságban kaphatók, 5 és 25 mm közötti befogási tartományban. A befogási tartományt norelem szorítóhosszabbítóival 20-40 mm-re, vagy 40-60 mm-re is bővíthetjük (04395-13).


norelem vadonatúj, variálható rögzítőhengereket dobott piacra

norelem variálható rögzítőhengerei gyártási alkalmazások széles körében használhatók, és kizárólag norelemtől érhetők el a www.norelem.hu oldalon.

Ha többet szeretne látni új termékeink közül, vagy szeretne beszélni terméktámogató csapatunkkal, kérjük, látogasson meg minket 2024. május 7-10 között a Ipar Napjai 2024 kiállításon.


  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz