www.magyar-mernoki.com
norelem

Rögzíthető gépsatuk norelemtől

A rögzíthető gépsatuk nélkülözhetetlen eszközök a forgácsolásban, különösen a fúrási és marási műveleteknél. norelem kínálatában megtalálható, a munkadarabok stabil rögzítését lehetővé tevő 3 és 4 pofás gépsatuk az optimális teljesítmény érdekében acélból készülnek.

Rögzíthető gépsatuk norelemtől

A munkadarabokat azok rögzítéséhez a szorítópofák közé kell befogni, míg a fúrószerszámot a fúrótokmány tartja pozícióban – ez a helyzet a pontosság és biztonság érdekében különösen fontos a nagysebességű forgácsológépek esetében.

norelem 3 pofás gépsatuja három befogópofával rendelkezik, ami kerek, háromszög vagy hatszögletű munkadarabok biztonságos befogását teszi lehetővé a forgácsoláshoz. Alternatív megoldásként a 4 pofás gépsatu már számos más forma befogására is használható, beleértve a négy, nyolc és tizenkét oldalú munkadarabokat.

A kemény és puha kialakítású szorítópofák rugalmas elrendezése különböző méretű és formájú munkadarabok könnyű befogását teszi lehetővé, belülről vagy kívülről, csavarkulcs használatával. A befogópofák szinkron mozgásának megteremtése és az egyenletes szorítóerő biztosítása érdekében a tokmányban elhelyezett forgógyűrű és a menetes orsó forgómozgása teszi lehetővé a pofák működését. A megbízható működéshez és a szorítóerő fenntartásához elengedhetetlen a részegységek rendszeres kenése, az optimálisan elhelyezett kenésI pontokon.

norelem gépsatuk előnyei
norelem gyorsan és egyszerűen kezelhető pofás gépsatujai lapos kialakításúak és nagy fogadó átmérővel rendelkeznek a rúdszerű munkadarabok rögzítéséhez. A pofás gépsatuk alapteste köszörült acélból készül, csakúgy, mint az edzett és köszörült acél szorítópofák, amelyek 0,02 mm-es ismétlési pontosságot tesznek lehetővé középpontos befogásnál. Az alappofákra puha pofákat is rögzíthetünk egyedi kontúrok és ívek befogásához.

A négy különböző átmérőben, 220 és 370 mm között elérhető rögzíthető 3 pofás gépsatukkal akár 44 kN szorítóerő is elérhető. A 4 pofás tokmányok pedig négy különböző méretben kaphatók, 215-380 mm szélességgel, akár 25 kN szorítóerővel.


Rögzíthető gépsatuk norelemtől

Minden siker egy ötlettel kezdődik. Ezt felismerve norelem a tervező gépészmérnököket és gépésztechnikusokat minden feladathoz a megfelelő megoldással segíti céljaik elérésében, melyek norelem egyedi és könnyen használható THE BIG GREEN BOOK termékkatalógusában érhetők el. A több ezer azonnal elérhető terméknek köszönhetően a szakemberek időt takaríthatnak meg és optimalizálhatják a folyamatokat.

norelem az iparág jól ismert szereplőjeként “norelem ACADEMY” révén is elkötelezte magát a fiatal tehetségek támogatása mellett, hogy a holnap tervezői valódi lendületet kapjanak. norelem ACADEMY emellett műszaki oktatásokat, szemináriumokat és termékismertető képzéseket is nyújt.

Ha többet szeretne látni új termékeink közül, vagy szeretne beszélni terméktámogató csapatunkkal, akkor kérjük, látogasson meg minket 2024. május 7-10. között az Industry Days kiállításon!

További információért kérjük, látogasson el a www.norelem.hu oldalra

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz