www.magyar-mernoki.com
Emerson

Az új Emerson nagy átfolyású mágnesszelep növeli az üzem megbízhatóságát és működési hatékonyságát

Az ASCO 327C sorozatú mágnesszelep közvetlen működésű, nagy átfolyású kialakítással rendelkezik a kiváló áramlásszabályozási teljesítmény és a működési biztonság érdekében.

Az Emerson bemutatta az új ASCO™ 327C sorozat mágnesszelepet, amely közvetlen működésű, nagy átfolyású kialakítással rendelkezik, amely a hasonló szelepekhez képest kiváló áramlás-teljesítmény arányt biztosít. A 327C sorozat kialakítása kiegyensúlyozott áteresztőszelepes szerkezettel rendelkezik, amely nagy átfolyást tesz lehetővé minimális teljesítményszinten, így ideális megoldást nyújt erőművekben, finomítókban és vegyi feldolgozó létesítményekben.

Az ilyen létesítmények folyamataiban és rendszereiben több száz, akár több ezer szelepet telepíthetnek. Még egyetlen hibásan működő szelep is megzavarhatja a kritikus gáz- és folyadékáramlást, ami befolyásolja a folyamat minőségét, előre nem tervezett állásidőt és extra karbantartást eredményezhet.

Az ASCO 327C sorozat olyan funkciókat tartalmaz, amelyek a megbízhatóságot és a tartósságot ötvözik a működési hatékonyság növelése és a folyamatbiztonság javítása érdekében. A szelep egyedülálló, kétrétegű dinamikus tömítési technológiával rendelkezik, amely alacsony súrlódást és kiváló tapadásállóságot biztosít, segítve a szelep megbízható működését -60 és 90 Celsius fok közötti hőmérsékletű környezetben. Ezenkívül a szelep SIL (Safety Integrity Level) 3 képességgel bír, ami magas szintű teljesítményt és nagyon alacsony meghibásodási kockázatot jelent a szelep tervezett életciklusa során.

„Az olyan létesítményekben, mint az erőművek és a finomítók, nagy igénybevetelű, nagy átfolyású gáz- és folyadékszállítási folyamatok vannak, és olyan szelepekre van szükségük, amelyek hatékonyak, megbízhatóak és könnyen karbantarthatók több ezer üzemórán keresztül” – mondta Anne Sophie Kedad, az Emerson marketing folyamatért és a fenntarthatóságért felelős igazgatója. „Az ASCO 327C sorozatú mágnesszelep biztosítja az ilyen létesítmények által megkövetelt megbízható teljesítményt, segítve a működési hatékonyság javítását a szükségtelen karbantartási körök minimalizálásával és az ellenőrzések közötti intervallumok meghosszabbításával.”

Az ASCO 327C sorozatú szelep elősegítheti az ellátási láncok racionalizálását és egyszerűsítheti a specifikációk bonyolultságát a globális ipari felhasználók számára azáltal, hogy egyetlen, világszerte jóváhagyott megoldást kínál a nagy átfolyású mágnesszelepes alkalmazásokhoz. A szelep emellett egyedülálló elektromos tesztcsatlakozást is kínál, hogy minimalizálja a helyszíni üzembe helyezési időt, és megakadályozza a nedvesség bejutását a tárolásnál.

További információért látogasson el ide: https://www.emerson.com/en-us/catalog/solenoid-valves/asco-327c.

https://www.emerson.com/en-us/news/2023/11-new-asco-series-327c-high-flow-solenoid-valve

Kép:

Az új Emerson nagy átfolyású mágnesszelep növeli az üzem megbízhatóságát és működési hatékonyságát
Képfelirat: Az ASCO 327C sorozatú mágnesszelep közvetlen működésű, nagy átfolyású kialakítással rendelkezik a kiváló áramlásszabályozási teljesítmény és a működési biztonság érdekében.

Média:

További források:

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz