www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Innovatív HMI-megoldások: a VisuNet FLX sorozat kezelői munkaállomásai

A Pepperl+Fuchs bemutatja a kibővített VisuNet FLX sorozatot, amely kültéri használatra szánt, masszív alumínium házzal és integrált RFID olvasóval rugalmas megoldást jelent igényes környezetekhez és alkalmazásokhoz.

Masszív alumínium ház zord körülményekhez

A mannheimi székhelyű, családi tulajdonban lévő Pepperl+Fuchs egy kültéri használatra és kiterjesztett, -20 °C-tól +50 °C-ig terjedő hőmérsékleti tartományban történő használatra szánt változattal bővítette a VisuNet FLX sorozatú kezelő- és felügyeleti munkaállomások portfólióját. Az új alumínium ház nem csak optimális hűtőbordát tartalmaz, hanem kivételes ellenálló képességet is ad még a legzordabb kültéri körülmények között is. A kis súly a sokféle rögzítési lehetőségnek köszönhetően egyszerű telepítést tesz lehetővé.

 

A VisuNet FLX sorozat optikailag kötött kijelzővel rendelkezik, ami közvetlen napfényben is tökéletes olvashatóságot biztosít. Ezen kívül igény szerint különféle árnyékoló elemek is kiválaszthatók. Az opcionális RFID-olvasó integrálása leegyszerűsíti a felhasználói hitelesítést, és hozzájárul az ipari környezet biztonságához.

 

Nagy teljesítmény és alkalmazkodóképesség

A VisuNet FLX HMI platform a konfigurációs lehetőségek lenyűgöző választékát kínálja. A sorozat komplett HMI-rendszerként alumínium vagy rozsdamentes acél házzal, panelre szerelhetőként, vagy dobozos PC-ként is elérhető, minden változatban 15,6, 19 vagy 21,5 hüvelykes (39,6 cm, 48,3 cm vagy 54,6 cm) kijelző mérettel. A követelményektől függően a számítási egység távoli monitorként, nagy teljesítményű, i5 feldolgozóegységgel és akár 16 GB RAM-mal rendelkező PC-ként, vagy közvetlen monitorként is konfigurálható.

 

A távoli monitorokat a vékonykliens megoldásokhoz készült legújabb VisuNet RM Shell 6 firmware generációval látták el, Windows® 10 IoT Enterprise LTSC 2021-re építve. Lehetővé teszi a virtualizált folyamatvezérlő rendszerhez és a gyártás-végrehajtási rendszerhez (MES) való hozzáférést. A firmware az összes általános távoli protokollt támogatja, beleértve a Microsoft RDP-t és a VNC-t, valamint az olyan webböngészőket, mint a Google Chrome és a Microsoft Edge. A kiegészítő VisuNet Control Center szoftverrel minden RM Shell alapú vékonykliens eszköz központilag felügyelhető, frissíthető és vezérelhető. Ez kiküszöböli az  egyes eszközök időigényes meglátogatását.



Innovatív HMI-megoldások: a VisuNet FLX sorozat kezelői munkaállomásai
A VisuNet FLX sorozat kezelői és felügyeleti munkaállomásai moduláris felépítésűek.


Innovatív HMI-megoldások: a VisuNet FLX sorozat kezelői munkaállomásai
A VisuNet FLX sorozat új alumínium változata árnyékoló elemekkel is elérhető.


Innovatív HMI-megoldások: a VisuNet FLX sorozat kezelői munkaállomásai
A VisuNet FLX PC-ként, távoli monitorként (vékony kliens technológia alapján) és közvetlen monitorként is konfigurálható.

www.pepperl-fuchs.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Egyszerű túlfeszültség védelem
Emerson Automation Solutions
Az Emerson Mobil Roadshow állomásai

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz