www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Új induktív biztonsági érzékelő portfólió a Pepperl+Fuchs kínálatában

Az induktív közelségérzékelőket feltaláló és szabadalmaztató Pepperl+Fuchs új biztonsági érzékelő családja négy hengeres és téglalap alakú sorozatból áll kábel- és dugós csatlakozással. Az érzékelők a gépekről szóló irányelv (Machinery Directive – EN 13849) PLd teljesítményszint, 2. kategória és SIL 2 szerinti TÜV-tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az új szenzorcsalád a gépek és a berendezések alkatrészeinek védelmét, valamint a megbízható helymeghatározást szolgálják. A kiterjesztett hőmérséklet-tartományban is működőképes, valamint fokozott EMC-ellenállású induktív érzékelők E1 jóváhagyással rendelkeznek a biztonsági szempontból kritikus területeken található mobil gépekben és járművekben történő használathoz.

Új induktív biztonsági érzékelő portfólió a Pepperl+Fuchs kínálatában

Induktív biztonsági érzékelő Varikont L2 dizájnnal és PLd teljesítményszinttel

Ezek a biztonsági közelségérzékelők nem igényelnek speciális kódolt célt, ezért szabványos fém aktuátorokkal is használhatók. A Pepperl + Fuchs érzékelői nem rendelkeznek vakzónával, ezért könnyen és minden további beállítás nélkül felszerelhetők.

Az érzékelőket szabványos OSSD kimenetekkel (Output Signal Switching Device) látták el olyan jelek és diagnosztika számára, amelyeket biztonsági modulhoz vagy megfelelő vezérlőpanelhez lehet csatlakoztatni.

A Pepperl + Fuchs induktív biztonsági érzékelői a bennük található elektronika miatt nagyon magas biztonsági szintet képviselnek. Ennek eredményeképpen sokkal ritkábban kell elvégezni a rendszeres funkcionális ellenőrzéseket és a biztonsági hurokba történő beépítés is lényegesen egyszerűbb.

Új induktív biztonsági érzékelő portfólió a Pepperl+Fuchs kínálatában

A Pepperl+Fuchs induktív biztonsági érzékelők portfoliója a gépekről szóló irányelv (Machinery Directive) PLd teljesítményszintje szerint hitelesítettek.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
USi®-biztonsági ultrahangos érzékelő rendszer
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Egyszerű túlfeszültség védelem
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
SIL 3 árammeghajtók veszélyes területekre

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz