www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

Ingyenes hajtástechnikai webináriumok

Hajtástechnikai webináriumaival, amelyek körülbelül egy órát tartanak, a FAULHABER lehetőséget biztosít ismeretszerzésének felgyorsítására anélkül, hogy túl sok időt és erőfeszítést kellene erre áldoznia.

Ingyenes hajtástechnikai webináriumok
A FAULHABER bármikor lehetőséget biztosít az elmaradt webináriumok online elérésére. © FAULHABER

A kihagyott webináriumok mostantól kezdve bármikor online elérhetők. Ehhez egyszeri regisztráció szükséges, amely egy teljes évig érvényes.

A meghajtásmegoldásokat általában nem „konfekcióként” vásárolják meg, hanem az adott alkalmazás követelményeinek megfelelően állítják azokat össze. Ez gyakran megköveteli, hogy a felhasználó bizonyos szintű know-how-val rendelkezzen. Webináriumaival a FAULHABER (a cég szövegdobozt) lehetőséget biztosít ismeretszerzésének felgyorsítására anélkül, hogy túl sok időt és erőfeszítést kellene erre áldoznia. Ezenkívül a kihagyott webináriumok mostantól kezdve bármikor online elérhetők. Valamennyi, körülbelül egy órás videó német és angol nyelven készült. Az archívum folyamatosan frissül: amint egy új webinárium felkerül a csatornára, a felvétel bármikor ingyenesen megtekinthető. Ehhez egyszeri regisztráció szükséges, amely egy teljes évig érvényes.

A webinárium könyvtára témák széles választékát tartalmazza. Az egyik videó például a miniatűr meghajtók EMC-jét tárgyalja, és azt, hogy mit kell a felhasználónak figyelembe vennie. Egy másik videó tájékoztatást nyújt a kefe nélküli minimotorok és mikromotorok használatának legjobb módjairól. A léptetőmotorokról, a miniatűr hajtásokban keletkező zajokról, a lineáris hajtások működéséről vagy a megfelelő kódoló kiválasztásáról szóló webináriumok már elérhetőek a könyvtárban.


  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz