www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

Elismerés: A FAULHABER lett a Heidelberger Druckmaschinen AG első „Preferált Technológiai Partnere”

A nagy innovációs erővel rendelkező Heidelberger Druckmaschinen AG a globális nyomdaipar megbízható partnere. A vállalat küldetése az ágazat digitális jövőjének alakítása. A rendkívüli technológiai eredmények és a küldetés elérésének innovatív támogatása érdekében a Heidelberger „Preferált Technológiai Partnerként” ismerte el a FAULHABER-t.

Elismerés: A FAULHABER lett a Heidelberger Druckmaschinen AG első „Preferált Technológiai Partnere”
Elismerés: A FAULHABER lett a Heidelberger Druckmaschinen AG első „Preferált Technológiai Partnere” FAULHABER

A FAULHABER különösen örül az elismerés kimutatásának, mivel a Heidelberger Druckmaschinen AG először adott ilyen típusú megkülönböztetést egy beszállítónak. Az indoklás kifejtésében a Heidelberger a FAULHABER kivételes technológiai know-how-ját és a modern gyártási folyamatait emelte ki, amelyek együttesen bonyolult műszaki kérdésekben is kiemelkedő megoldásokhoz vezetnek.

A díj egyben egy hosszú menetelés új mérföldköve is, mivel a Heidelberger az elmúlt négy évben már az „Elektromos meghajtások” termékcsoportban „Preferált Beszállító” címmel tisztelte meg a FAULHABER-t. E kategória megítélésében különféle teljesítménymutatók játszanak szerepet. Ide tartoznak a termékek és a folyamatok zéró hiba megközelítése, a folyamatos fejlesztés, az együttműködő partneri viszony, valamint a logisztika megbízhatósága. „A FAULHABER minden szempont szerint meggyőző volt” – jelentette ki Helmut Braun, a Heidelberger minőségbiztosítási / elektronikai beszerzési vezetője.

Sebastian Huber, a beszerzésért felelős vezető menedzser: „A FAULHABER a múltban már bizonyította kiemelkedő teljesítményét a Heidelbergerrel történő együttműködésben, amit az elmúlt négy év mindegyikében a „Preferált Beszállító ”tanúsítvánnyal díjaztak.

Nagyra értékeljük a FAULHABER-t, mint megbízható partnert, ezért nagyon örülünk, hogy átadhatjuk neki a „Preferált Technológiai Partner” díjat a műszaki újítások és a költségoptimalizálás terén nyújtott hozzájárulás miatt.”

Kai Albrecht, a kutatás-fejlesztésért felelős vezető: „A FAULHABER stabil partner a technológiailag összetett kérdések megvalósításában. A FAULHABER komolyan figyelembe veszi a hajtástechnika területén megfogalmazott magas követelményeinket és testreszabott megoldásokkal valósítják meg azokat. Nagyra értékeljük az együttműködő partneri viszonyt, valamint a vállalatunk számára megfelelő megoldások hatékony kifejlesztését.”

Elismerés: A FAULHABER lett a Heidelberger Druckmaschinen AG első „Preferált Technológiai Partnere”

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz