www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

FAULHABERSTRASSE – A JÖVŐ FELÉ VEZETŐ ÚT

A FAULHABER a vállalat fennállásának 75. éve alkalmából különleges elismerésben részesült Schönaich település részéről: november 1-jétől a vállalat telephelye felé vezető utca a Faulhaberstraße nevet fogja viselni, és a vállalat épületéé lesz az 1-es házszám.

FAULHABERSTRASSE – A JÖVŐ FELÉ VEZETŐ ÚT

A FAULHABER története már a kezdetektől szorosan összefonódik Schönaich településsel. A „Feinmechanische Werkstätten” 1947-es megalapítása után a vállalat alapítója, idősebb Dr. Fritz Faulhaber és első munkavállalói kezdetben egy vogelsangi épületben dolgoztak, majd 1960-ban átköltöztek egy barakkba Dr. Faulhaber Johann-Sebastian-Bach-Weg utcán található otthona mellett. A FAULHABER az 1990-es évek elején költözött az új építésű épületbe a központi iroda jelenlegi helyszínén.


FAULHABERSTRASSE – A JÖVŐ FELÉ VEZETŐ ÚT

„Szeretnénk örökre beírni a történelembe a közöttünk fennálló kapcsolatot” – fogalmazott Anna Walther, Schönaich polgármestere. A vállalat fennállásának 75. éve előtt tisztelgő ünnepség részeként megtartott, 2022. szeptemberi eseményen több mint 1000 vendég volt jelen, amikor a polgármester felfedte az új utcatáblát. Háláját fejezte ki, amiért a FAULHABER továbbra is elkötelezett a hely iránt, ahová a gyökerei kötik, és elismeréssel adózott a vállalatnak, amiért nemzetközi sikerekre tett szert a technológiai piacon és jó hírét viszi a településnek. A polgármester különösen nagyra értékeli, hogy a FAULHABER megbízható partner, és felelősségteljesen végzi a tevékenységét. Anna Walther a vállalat társadalmi felelősségvállalását emelte ki példaként a Schönaich idős polgárainak biztosított közösségi ebédek és a Sindelfingen élelmiszerbank révén. Hangsúlyozta továbbá a FAULHABER fenntarthatósággal kapcsolatos kötelezettségvállalásait, és megemlítette, hogy a FAULHABER az egyik első olyan német vállalat, amely klímasemleges termelést folytat a schönaichi telephelyén.


FAULHABERSTRASSE – A JÖVŐ FELÉ VEZETŐ ÚT

Az új utcanév emellett a jövő technológiáira és hajtásrendszereire fektetett hangsúlyt is kiemeli. Az utca neve „Faulhaberstraße – a jövő felé vezető út –, mert a FAULHABER vállalatnak ez volt a küldetése az elmúlt 75 évben” – mondta beszédében a polgármester. Karl Faulhaber az egész vállalat nevében kifejezte a háláját Schönaich településnek a különleges megtiszteltetésért.
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz