www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

FAULHABER DRIVE CALCULATOR HAJTÁSRENDSZER-SZÁMÍTÓ

A FAULHABER hajtásrendszer-számítója (FAULHABER DRIVE CALCULATOR, FDC) tökéletes eszköz azoknak a fejlesztőknek, akik rekordidő alatt szeretnének megfelelő hajtásrendszert találni egy adott alkalmazáshoz.

FAULHABER DRIVE CALCULATOR HAJTÁSRENDSZER-SZÁMÍTÓ
FAULHABER Drive Calculator hajtásrendszer-számító © FAULHABER

HASZNOS ESZKÖZ MINDEN FEJLESZTŐNEK

Egyszerűen használható és funkcionális: a modern, egyértelmű felhasználói felületet az optimális használhatóság figyelembevételével tervezték. Emellett hasznos elemleírások szolgálnak értékes és részletes információkkal a felhasználóknak.

A program a gyorsabb számítások érdekében globális beállításokat használ gyakori átlagértékekkel. Az alapértelmezett beállítások természetesen egyéni igényekhez igazíthatók – szem előtt tartható például a környezeti hőmérséklet, a hálózati feszültség vagy a rendelkezésre álló hely.


FAULHABER DRIVE CALCULATOR HAJTÁSRENDSZER-SZÁMÍTÓ
FAULHABER Drive Calculator képernyős hajtásrendszer-számító © FAULHABER

A rendszer ezután egy egyértelmű eredménylista formájában jeleníti meg a megfelelő megoldásokat a felhasználónak. A lista hasznos szűrőkkel tovább is szűkíthető. Az FDC jelenleg hét hajtásrendszertípus számítását teszi lehetővé, és két működési módot támogat.

Az egyes hajtásrendszerek részletes oldala megjeleníti a kiszámított energiaértékeket és teljesítménydiagramokat, valamint egyéb fontos információkat és adatokat. Ez azért egyedülálló, mert a felhasználó spontán módosíthatja az értékeket, amelyeket a rendszer azonnal újból kiszámít és megjelenít. A számítás mellett megfelelő vezérlők is megjelennek, amelyekkel teljessé tehető a hajtásrendszer. A felhasználó a folyamat végén letöltheti a kiválasztott megoldásokat PDF-fájlként, vagy közvetlenül online kérheti őket.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz