www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

Beolvad a PDT, a FAULHABER leányvállalata

A FAULHABER még fennállásának 75. jubileumi évében is tovább növeli ügyfelei kiszolgálásának színvonalát. 2022. április 1-i hatállyal a Dr. Fritz Faulhaber GmbH beolvasztja PDT Präzisionsdrehteile GmbH-nevű, nürtingeni leányvállalatát, és ezzel 34 új szakembert köszönt schönaichi telephelyén.

Beolvad a PDT, a FAULHABER leányvállalata
PDT Präzisionsdrehteile GmbH leányvállalat

Nagyobb hozzáadott érték, rövidebb határidők, több szakértelem.

Ennek a stratégiailag megtervezett lépésnek köszönhetően a FAULHABER – saját megmunkálóközpontja révén – gyorsabban tudja teljesíteni az egyedi megbízásokat, valamint a fémmegmunkálás területére is kiterjeszti tevékenységi körét.

A PDT 2014 óta volt a FAULHABER leányvállalata. Ez idő alatt esztergált alkatrészeket gyártott a neves specialista miniatűr és mikro hajtásrendszereihez. „Az egyesülés növekedési stratégiánk részét képezi, hogy tovább növeljük kapacitásunkat és több hozzáadott értéket nyújthassunk ügyfeleink számára” – nyilatkozta Karl Faulhaber, a FAULHABER ügyvezető igazgatója. „Így már saját, nagy teljesítményű megmunkálóközpontunk van itt, helyben” – jegyzi meg Faulhaber elégedetten. „Így többfajta ügyfélspecifikus módosítást tudunk végrehajtani és gyorsabban. Ezáltal rövidülnek a teljesítési határidők, továbbá mindez a gyártási telephelyeink működésének összehangolását is optimálisan segíti.”

A CNC-berendezéseket már át is költöztették Schönaich-ba. Az új szakemberek örülnek, hogy a jónevű FAULHABER vállalat csapatát erősíthetik, és háromműszakos munkarendben dolgoznak az új telephelyen. „Örömmel üdvözöljük új munkatársainkat, és jó munkát kívánunk nekik Schönaich-ban” – teszi hozzá Faulhaber. „Ezzel a változással célzottan erre a területre is kiterjesztjük tevékenységünket. Ebből ügyfeleink is profitálnak, hiszen az egyénre szabott, teljes körű hajtásrendszerek még szélesebb választékban állnak rendelkezésükre.”

www.faulhaber.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz