www.magyar-mernoki.com
TME News

A Transfer Multisort Elektroniknál már a Displaytech TFT LED kijelző modulok is készletről rendelhetők

A Transfer Multisort Elektronik (TME), a lengyelországi alkatrészforgalmazó ma bejelentette, hogy a Displaytech – a SEACOMP egyik divíziója – TFT (vékonyfilmes tranzisztoros) grafikus moduljai már elérhetők készletéről.

A Transfer Multisort Elektroniknál már a Displaytech TFT LED kijelző modulok is készletről rendelhetők

A TFT LED RGB-kijelzők 1,8” és 7” közötti méretben állnak rendelkezésre, és különféle alkalmazásokhoz is ideálisak lehetnek, beleértve az otthoni automatizálást, az ipari vezérlőket, a fogyasztói termékeket és az orvosi eszközöket.

„A Displaytech kijelzők gyártásában szerzett 25 éves tapasztalata, valamint a minőségre és a precíz színvisszaadásra fordított figyelme, termékeiket a kis- és a nagy cégek körében egyaránt népszerűvé tette, köztük számos Tier 1 multinacionális vállalat körében is” – mondja Adam Kuczyński, a TME társalapítója és üzletfejlesztési igazgatója. „Azáltal, hogy kínálatunkat a Displaytech TFT RGB kijelzőivel gazdagítjuk, segíthetünk ügyfeleinknek abban, hogy termékeik vonzerejét egyszerűen beszerezhető komponensekkel növeljék.”

A vezérlőrendszer (meghajtó) közvetlenül az üveghez van rögzítve. A PCB-vel való kapcsolat FCP (flexibilis nyomtatott áramkör) csatlakozón keresztül történik, amelyen a többi vezérlőelem található. Ennek köszönhetően a kiváló minőség együtt jár a kompakt mérettel és az egyszerű alkalmazással.

A TME katalógusában már megtalálhatók a Displaytech kijelzőmoduljai kapacitív vagy rezisztív érintőpanellel, amelyek interaktív felhasználói felületet tesznek lehetővé. Az élénk színeket kibocsátó és a klasszikus TFT technológiához képest szélesebb betekintési szöget kínáló kijelzőket kereső rendszerintegrátorok számára IPS (síkban kapcsoló) panelek is rendelkezésre állnak.

További információért a Displaytech termékekre vonatkozóan kérjük, látogasson el a TME honlapjára: https://www.tme.eu/hu/katalog/p,displaytech_1691/?mapped_params=2%3A1691%3B1134%3A1478578%3B

www.tme.eu
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz