www.magyar-mernoki.com
Kennametal

Magasabb kopásállóság és hosszabb szerszámélettartam az akár 58 HRC-ig terjedő kemény esztergálási alkalmazásoknál a Kennametal KYHK15B sorozatával

Az új kerámia sorozat a legmagasabb termelékenységet nyújtja edzett acélok, magas hőmérsékletű ötvözetek és öntöttvasak megmunkálásakor.


A Kennametal bemutatta a legújabb, esztergálásra kifejlesztett kerámia sorozatát, a KYHK15B™-et, amelyet arra terveztek, hogy növelje a termelékenységet és alacsonyabb élenkénti költséget biztosítson a kemény esztergálási műveleteknél. Az új szerszámsorozat edzett acél, magas hőmérsékletű ötvözetek és öntöttvas megmunkálásakor nagyobb fogásmélység elérését teszi lehetővé, mint a PcBN lapkák, ezenkívül a legnehezebb esztergálási alkalmazásokhoz is maximális élettartamot és kopásállóságot biztosít.


Magasabb kopásállóság és hosszabb szerszámélettartam az akár 58 HRC-ig terjedő kemény esztergálási alkalmazásoknál a Kennametal KYHK15B™ sorozatával
Kialakításokból, méretekból és forgácstörőkből egyaránt széles választék áll rendelkezésre. Ezek közé tartoznak a legnépszerűbb kétoldalas nagyoló- és simítólapkák a kiszámítható, költséghatékony megmunkáláshoz.

«A KYHK15B kiváló élstabilitást és nagy kopásállóságot biztosít, a PVD arany színű bevonat pedig nagyon egyszerűvé teszi a kopás előrehaladásának észlelését - jelentette ki Robert Keilmann, a Kennametal termékmenedzsere. - A simító és változó fogásmélységtől a nagy fogásmélységig a KYHK15B a PcBN lapkák költséghatékony alternatívájaként használható.»


Magasabb kopásállóság és hosszabb szerszámélettartam az akár 58 HRC-ig terjedő kemény esztergálási alkalmazásoknál a Kennametal KYHK15B™ sorozatával

Az elvárt felületminőségtől és a megmunkálás típusától függően a KYHK15B kerámia sorozat 48 HRC feletti kemény anyagok megmunkálásakor is gazdaságos alternatívája lehet a PcBN lapkáknak.

A KYHK15B sorozat az esztergálásra kifejlesztett, nagy teljesítményű kerámia szerszámok meglévő kínálatán alapul, így a gyártók számára hatékony megoldást jelent a kemény esztergálási alkalmazásokhoz még változó vagy nagy fogásmélység esetén is.

További információért kérem, kattintson ide KAPCSOLAT: KYHK15B

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz