www.magyar-mernoki.com
Conrad News

Fókuszban az automatizácció

A Conrad széles, minden igényt kielégítő automatizációs választékkal áll üzleti partnerei rendelkezésére.

Fókuszban az automatizácció

  • 100,000 terméket kínál a Conrad Sourcing Platform az automatizáicó & pneumatika területéről
  • A vezető márkák teljes választéka meggyorsítja a beszerzési folyamatokat
  • Széles választék az MRO, gyártás és raktározás igényeihez igazítva

Második negyedéve a Conrad Electronic-nál az automatizálásról szól. Ennek eredményeként a B2B ügyfelek mostantól több mint 100 000 automatizálási termék és kapcsolódó szolgáltatás széles és átfogó választékából választhatnak, amelyek mindegyike elérhető a Conrad Sourcing Platformon. Ez magában foglalja az olyan kategóriákat, mint a vezérlők, a pneumatika, a működtetők, a kapcsolóberendezések, a jelzőberendezések. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók az teljes műszaki termékigényüket a beszerezhetik a Conrad-nál.

Ralf Bühler, a Conrad Electronic vezérigazgatója ismerteti: a Conrad Sourcing Platform előnyeit: „Az átfogó és folyamatosan növekvő termékkínálaton kívül a Conrad Sourcing Platform segítségével testre szabott szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítenek a B2B ügyfeleknek vállalkozásuk pontos irányításában. Testreszabott interfészt tudunk biztosítani az ipar számára. ” Akár a webáruház, akár a Conrad Smart Procure (CSP) a kkv-kat, a nagyvállalatokat és a saját ERP-t működtető multinacionális vállalatokat célozza: „A Conrad Sourcing Platform bevásárlói felületének nagy választéka lehetővé teszi, hogy minden méretű vállalkozás felgyorsítsa beszerzési folyamatait.”

Bármilyen automatizálás területen ideális partnerként szállítja a Conrad az MRO-hoz szükséges gépek és berendezések alkatrészeinek teljes választékát. A B2B ügyfeleknek rengeteg választási lehetőségük van és olyan márkákat választanak, mint a Siemens, a Wago, a Phoenix Contact, a Schneider Electric, a Weidmüller, a Tru Components és a Lapp. A kínálat pneumatikai termékeket, programozható logikai vezérlőket (PLC), ipari érzékelőket, tápegységeket, reléket, ipari szintű kábeleket és csatlakozókat, szerszámokat, automatizálási tesztelő és diagnosztikai berendezéseket, valamint fogyóeszközöket is tartalmaz.

A Conrad Sourcing Platform azonban nem csak a hagyományos ipari szektorokat szolgálja ki. Kiterjedt termékválasztéka az oktatási intézményeknek is kedvez, ideértve a kutatóközpontokat és az egyetemeket.

A személyre szabott árajánlatok kérésén kívül a Conrad B2B ügyfeleinek lehetősége van ütemezett és megújuló megrendelésekre. Ez lehetővé teszi az előre tervezést és csak azoknak a termékeknek a beszerzését, amelyekre éppen szükség van. Ezenkívül a Conrad számos egyéb termékhez kapcsolódó szolgáltatást kínál, valamint a ipari minőségű kábelszerelvényeket.

A folyamatban lévő marketingkampányról további részletek a következő címen érhetők el: https://www.conrad.hu/automatizalas

www.conrad.hu

 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz