www.magyar-mernoki.com
norelem

Kicsi, de hatalmas: norelem kompakt lineáris gépelem választékot mutatott be

A szabványos gépelemekre specializálódott norelem lineáris szánegységek, lineáris csapágyak és vezetéktámaszok jól összeállított választékát mutatta be szűk beépítési hellyel rendelkező berendezések építéséhez.

Kicsi, de hatalmas: norelem kompakt lineáris gépelem választékot mutatott be

norelem új, kompakt lineáris gépelemcsaládja például összeszerelő- és adagolóberendezésekben, valamint optikai szkennerekben és robotokban is felhasználható. A kompakt kialakítás nagy előnyt jelent olyan alkalmazások esetében, ahol a beépítési hely szűkössége jelenti a szűk keresztmetszetet.

Az új termékcsalád stabilitást és precizitást visz az olyan alkalmazásokba, ahol szűk helyeken kell elvégezni a munkát - jelentette ki Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója. - Ezek a gépelemek alapvető, mindennapos termékekké válnak olyan kulcsfontosságú funkciókkal, mint a rögzíthetőség és az önzárás.

A széles választékban elérhető kompakt termékek könnyen telepíthetők és masszív felépítésűek, így a tervezők nyugadtak lehetnek hogy a gépi berendezések, gépelemek a helyükön maradnak. Az egyenes pályán mozgó kocsi szerepét betöltő lineáris szánegységek alumínium házból, gyárilag beépített lineáris csapágyból és kétoldali tömítésből állnak, súlytakarékos, egyszerűen beépíthető gépelemeket alkotva.

A kompakt lineáris csapágyak önközpontosító funkcióval vagy anélkül kaphatók. Az alapkivitelű acél változat műanyag kosárral készül, míg az önbeálló modellek műanyag tokkal és gördülőpályákkal készülnek, amelyek lehetővé teszik a tűrésekből adódó egytengelyűséghibák korrigálását és a billegés megelőzését.

Végül, de nem utolsósorban az új norelem termékcsalád vezetéktámaszokat is tartalmaz hasonlóan kompakt kivitelben. A rögzítő furatok lehetővé teszik a könnyű felszerelést és a vezetékrudak könnyű és biztonságos oldalirányú rögzítését.


Kicsi, de hatalmas: norelem kompakt lineáris gépelem választékot mutatott be
 
A lineáris szánegységek, a lineáris csapágyak és a vezetéktámaszok jól összeállított választéka norelem jól ismert, több mint 60 000 szabványos gépelemet tartalmazó THE BIG GREEN BOOK-jából is megrendelhető.

Ha többet szeretne megtudni norelemről, kérem, látogasson el a www.norelem.hu oldalra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz